me today



Rosa linne : H&M
Vitt linne : Bikbok
Satinleggings : H&M

monster




31 december

Hej bloggen!

Sista dagen på år 2009 idag, tänk va snabbt tiden går! Det var ju nästan nyss man började gymnasiet och allt! Nåja, sitter och kollar/lyssnar på mtv nu, top 150! Det ska vara musikvideos från 2009, så fattar inte varför shakira's låt whenever (eller vad den låten nu heter) och 50 cent's in da club är med på den listan ? Aja, ska nog börja att fixa mitt hår nu, ska köra på lockar ikväll! Får se om jag lyckas få håret bra..

tv time

Så, nu var vs över, och gud vilken show det var! Melissa och Heidi är dom bästa änglarna, haha, om man nu kan säga så. Aja, nu ska jag fortsätta att titta på tv: morden i midsommer nästa!

Victoria secret

Precis ätit tårta, för att fira att pappa fyller 40 år idag :) ska kolla på Victoria secret fashion show nu vid åtta på kanal 3! Får se om min plutt vill se det med mig, men det tror jag inte kommer bli något problem! Haha..


Dagens outfit



Tunika med paljetter på axlarna: H&M
Treggings : Gina Tricot

new in



Svart linne med krage
Längre linne med paljetter
Brett bälte

30 december

Tänk att det är 16 minus ute ? Brr, tur att jag inte ska ut förens vid ett tiden, då kanske det har blivit lite mildare.. Får hoppas på det! Det är ju så j*kla jobbigt att frysa! Sen ser man ju ut som en vandrande pinne när man går och spänner mig! Haha. Anyway, just nu sitter jag och kollar på tv, något program med bröllopsklänningar, och ska snart gå och äta frulle, för min mage kurrar av hunger, hehe.. Hoppas bara vi har något gott pålägg ?

Hörs sen


noll insperation

Jag har ingen insperation alls.
Så därför det kommer mest tråkiga inlägg.
Duschade nyss, hur intressant är det på en skala ?
Haha, usch va trött jag är..
Nu ska jag äta middag!


29 december

Hej bloggen!

Älskling och jag har varit ute och ätit, så vi kom precis innanför dörren! Nu sitter han vid den andra datan och kollar och jag sitter och kollar på tv. Snart ska jag iaf städa lite och sen får vi se vad som händer!

melissa och lars


28 december

Vad har hänt idag ? Inte så mycket faktiskt. Idag har varit en såndär riktig "orkar inte göra något" dag. Men har iaf varit nere hos farmor och farfar idag med familjen och älskling och fikat! Fick lite kläder av farmor också, så snäll hon är! ♥
Anyway! Sitter och kollar lite på internet, och fick precis sällskap av min gulliga pojkvän som dissade ishockey matchen mellan frölunda och färjestaden för en minut för att komma och pussa mig ♥


bilder från helgen


Hade på mig min nya tröja från h&m med super snygga axeldekorationer!


grr ♥


julklappar..





♥ love




naw, trött

27 december

Tänk att det redan är den 27e december! Inte många dagar kvar på 2009.. Anyway! Min upd har varit dålig pga att jag och älskling åkte till södra vi igår och var barnvakter till mina kusiner linnea och hugo! Eftersom moster och johan skulle festa. Det var hur mysigt som helst, och kul! Extra kul var det när jag och oskar skulle blåsa upp luftmaddrassen (en sån som blåses upp när man sätter i kontakten och startar den) Vi stod nog i 20 minuter och fattade inte varför maddrassen inte blåstes upp när vi startade den! Men sen kom oskar på att man var tvungen att vrida på en sak för att luften skulle åka in. Så när vi hade startat den så hade luften blåst ut hela tiden.. Haha! Iaf, ska kolla igenom lite bilder nu och fortsätta kolla på tv :)

Juldagen

Moster med familj åkte hem för en stund sen, och nu är jag med min kära pojkvän ♥ vi sitter och kollar på lilla kycklingen och ska nog gå och ta en julskinkamacka snart :) chill kväll lixsom.

Just det, av moster m. familj fick jag en locktång och av oskars mamma och ove fick jag ett par jätte söta öronhängen, och av oskars syster fick jag en ögonmask :)

25 december

Godmorgon!

Vaknade av att jag hade världens mensvärk! Kul va ? Har tryckt i mig massa tabletter nu, för jag hatar att ha ont. Anyway! Ska vila lite nu och sen fixa mig tills min moster, johan, linnea och hugo kommer och firar lite jul vid ett tiden! Sen kommer också älskling vid två ungefär! Kommer bli riktigt mysigt.

Ska äta lite choklad nu och sova en timma, hörs senare!


Jul jul jul

Julklappar..



Julklapparna jag fick idag:
Påslakansett x2, lakan, schampoo, balsam, hårspray, hårmouse, chokladaskar, presentkort, stickade strumpbyxor x2, sminkhanddukar, parfym, strumpor, puder, tandborste (haha), kameraväska, jeansleggings, satinleggings, olika tunikor, väst, sminkväska, (premunation) 13 nr av veckorevyn, puder/läppglans i kub, pengar m.m!

Nöjd

Julafton hos farmor och farfar


Farmors och farfars gran :)


Julmat :)


Kalle anka :D hehe

God jul!

Så, nu är jag hemma efter att ha firat jul hos farmor! Hann inte skriva innan jag åkte, eftersom vi satt och öppnade paket och sen var klockan helt plötsligt halv ett och jag var tvungen att springa och fixa mig! Jaja, det var ett mysigt julfirande hos farmor och farfar som vanligt, förutom att det hände lite, menmen! Nöjd över mina presenter iaf! Sen överraskade farmor mig med att vi ska ta en shoppingrunda snart då hon betalar! Gissa om att jag blev glad. Laddar upp lite bilder från julfirandet senare, för nu ska vi fortsätta att öppna presenter hemma ♥


24 december

God jul alla! Har precis ätit julfrukost och snart ska vi öppna lite julklappar :) redan öppnat ett, och det var ett par super fina öronhängen från pappa! Hemma öppnar vi alltid lite julklappar innan vi går ner till farmor och farfar vid ett och äter julmiddag och kollar på kalle anka! Ska ni se kalle anka eller ska ni se på anna ankas jul ? Sen så öppnar vi självklart julklappar där med och efter det så äter vi alltid julgröt! Anyway, nu ska jag gå och kolla vad resten av familjen håller på med! Hörs senare


hot or not ?


Bh från H&M
249 kr

Hot ot not ?
Personligen är den nog det fulaste jag har sett..

julstädning

Nu håller jag på och städar för fullt! Men det känns ju som att man aldrig blir klar.. Haha.. Nåja, lika bra att fortsätta! Sen ska jag belöna mig själv med en lussebulle.

jerry springer vs dammsugaren

Jag är dålig.
Tvn var mer lockande än dammsugaren.
Så nu ska jag se jerry springer i en timme!



Hemma!

Hemma igen! Det var inte så kul hos farmor och farfar så gick hem tidigt.. Anyway! Nu när jag klev innanför dörren var det första jag kände att det luktade julskinka, gud så gott! Jag längtar efter julmaten! Haha.. Det är det bästa med julen, efter julklapparna då ;) Men jag tänkte på en sak.. jag har ingen julkänsla alls ? Är jag ensam om det ? Men det kommer väl senare ikväll, i hope.

Ska börja städa mitt rum nu så att det är clean and fresh until tomorrow! Ska över pynta rummet med tomtar också så att jag får julkänsla med.. Hehe

me today




Nu drar jag ner till min farmor och farfar! Där släkt är.
Min stil idag är pretty boring, but who cares!
Vi hörs när jag kommer hem!

lycka


Jag får liksom ingen ordning



Låten som spelas ur mina högtalare för fullt..

23 december

Godmorgon!

Sovit gott ? Det har jag gjort iaf! Drömde att jag bodde på/i afrika och var helt lost ? Haha.. Whatever! Nu ska jag strax gå och fixa mig lite snabbt, sen ska jag nog ut! Vill inte sitta här hemma hemma själv, för finns ju ingen att störa sig på då..
Btw, idag är det ju dan före doppardan! Och jag har ingen julkänsla alls ? Känns som vilken dag som helst.

Nej nu måste jag börja fixa mig! smell you later


Surviving christmas

Nu är det dags för film! Surviving christmas på 5:an..
Någon som sett den ? Är den bra ?


it's snowing outside

Efter att oskar hoppat på bussen så gick jag till min farmor och farfar och hjälpte till att julpynta lite, så nu är det hur mysigt som helst hos dom! När jag gick hem så hade det självklart börjat snöa jätte mycket, så nu när jag kom innanför dörren såg jag ut som en snögubbe.. + rudolf med röda mulen! Haha.. Anyway, sitter nu och kollar på två och en halv män och ska gå och fixa en kopp jordgubbs te nu, mums ♥

Pannkakor

Nu har jag och oskar ätit pannkakor! Så nu är vi mätta och glada.. Snart så ska vi gå till busshållsplatsen, eftersom oskar ska hem om 25 minuter :( buhu, men som tur är så kommer han på fredag igen!

Nu måste vi iväg! Hörs sen


i need you know


22 december

Godmorgon!

Vaknade precis, men är fortfarande sjukt trött. Men det känns inte så lönt att lägga sig och sova igen. Är hemma idag också, så vad ska man hitta på hela den här dagen ? Tror det blir att städa rummet lite ordentligare nu innan jul, sen ska jag ju också passa på att hitta på roliga saker med oskar innan han åker hem idag vid halv fem! Men först och främst ska jag äta frulle och fortsätta kolla på tv6 play.

Heer you later

just det!

I fredags hade jag och oskar en mys kväll, då vi bytte julklappar! ♥  
Laddar upp lite bilder :)


Babys julklappar :) Frank Q kalsonger, lite produkter och en t-shirt.


Min julklapp ♥ CKIN2U :)


& min andra julklapp, en paradis :) mums

21 december

Haha, känner att min upd har varit sämst under helgen! Men det finns en anledning.. Jag har nämligen jobbat hela helgen! Lördag: 14,00-21-30 & söndag: 7,00-16,00! Så har inte hunnit med bloggen som ni märker på mina jobbtider. Aja, nu är apun slut iaf, och jag saknar det lite.
Skola idag, egentligen, men jag har feber och förkyld, så blev att vara hemma idag, för inte tänker jag gå ut med feber i 16 minus ? Så nu sitter jag och glor och pratar med mamma. Vad finns det annars att göra när man är sjuk ? Får ju inte väcka min lilla oskar som ligger och sover förens vid ett.

Nu ska jag gå och äta något!
Hörs senare

17 december

God kväll bloggen!

Varit hemma från apun nu sen ett tag tillbaka, och kollat på tv och chillat är det ända jag gjort sen jag kom hem. Nu ska jag ta och dammsuga lite på rummet, och sen om jag hinner hänger jag med till hultsfred och hämtar oskar som kommer med tåget vid 8 ♥ annars får pappa åka själv, haha.

Hörs sen när jag är klar!

Snö, snö och ännu mer snö

Precis varit ute och skottat uppfarten med min lillebror. Och det är träning för sig! Så nu när jag har varit duktig så ska jag belöna mig själv med en varmdusch, hårinpackning och en ansiktsmask. Sen tända lite ljus. Visst låter det mysigt ?

16 december

Kände inte för att blogga när jag kom hem från apun så gör det nu.
, kom hem för två timmar sen, och på två timmar har jag bara orkat äta. Känner inte för att göra något idag ? Men ska iaf försöka plocka upp lite julsaker, änglar och sånt, sen ska jag också plocka in kläder i garderoben. Så får nog börja med det nu, annars kommer jag skjuta upp det hela tiden.. Så hörs efter det.


hej mitt vinterland






Värk..

Godkväll!

Efter mötet med min handledare och lärare så fick jag sitta och vänta i två timmar hos min farmor och farfar eftersom jag inte får gå och det är en bit hem till mig från centrum, väl där hemma så började min bedövningsspruta släppa. Så ja, nu har jag jätte ont. Hur fan ska jag kunna jobba imorgon ? Får se hur det kommer gå. Fick iaf börja vid 20 över sju, så en sovmorgon på 45 minuter blir det nog, inte så mycket, men även dom minsta sovmorgnarna är guldvärda för en morgontrött människa, haha.
Nu sitter jag i sängen med den bärbara och har precis kollat färdigt missade paradise hotel avsnitt, så nu ska jag ut och umgås med familjen lite, och dricka något varmt och ta mig något att äta.


15 december

Hej bloggen!

Vaknade vid halv nio idag och fick nått ryck och började städa och byta gardiner i rummet, så nu ser det mysigt ut. Efter att jag var klar med det åkte jag till doktorn, där klippte bort halva min nagel, och jag skojar inte hur ont det gjorde! bedövningssprutan tog ju inte så bra så.. Så kan tänka mig hur ont det kommer göra när den bedövningen släpper. Har fått order av doktorn att inte gå och ligga med foten högt upp, undra hur det kommer gå när jag oftast springer omkring och har svårt att sitta still ? Aja får fortsätta att sitta och glo tills klockan halv fem, för då måste jag ner till apu-platsen, eftersom min lärare och handledare kommer och vi ska prata om nått ? Whatever, nu ska jag äta lussebullar och dricka julmust! Hörs sen

Julfixat lite och tv

Bädda rent
Slå in paket
Kollat på Ullared

Ute snöar det och jag sitter uppkrupen i soffan med en kopp te och kollar på csi :) Mysigt som bara den. Imorgon blir det en väl förtjänt sovmorgon för min del, eller iaf till klockan halv tio.


14 december

Hej bloggen

Varit på en föreläsning hela dagen, om levnadsberättelser. Så är helt slut nu. Men en bra sak var iaf att jag hann att köpa den sista presenten till oskar, så ska slå in dom nu :) Innan jag börjar med att slå in paketen ska jag också bädda rent i rummet och fixa lite.

Hörs sen!

Slänger in en bild på älskling och sotis (katten) haha

Godis och datan

Precis varit och lämnat oskar i målilla :( usch så jobbigt det är att se han stiga på bussen.. Iaf, sitter nu vid datan med lite godis och ska strax in i duschen. Sen hade jag tänkt att städa, men känner inte för det, så får nog bli imorgon. Det är ju trotts allt söndag, då förtjänar man att ta det lugnt.

Higher


13 december

Luciadagen idag då! Någon som ska till kyrkan och kolla på lucia ? Jag och oskar får se om vi gör det, tycker inte att den som blev i järnforsen var värd det. Fjolligt ? Ja kanske det. Men annars så är det den tredje advent idag! Julen börjar närma sig nu.. Och jag har inte ens köpt klart alla julklappar ? Det kanske är dags att fixa allt nu, men har ingen aning om vad jag ska köpa till vissa.. Jaja, ute snöar det för fullt och jag ska strax hjälpa mamma att laga maten.. Sen får vi se om jag och oskar drar oss till kyrkan som sagt, eller bara går ut och går en lång promenad i kylan.

i morse när jag gick ut
brr va kallt!



Jag ser det snöar!

Btw, idag när jag vaknade och tittade ut så låg det snö på marken, hur mysigt som helst! Åh, jag börjar längta efter julen..


12 december

Godmorgon!

Eftersom oskar är här så blir det inte så mycket uppdatering, så skriver lite om gårdagen och dagen nu!

Fredag: gick upp halv sex.. Aja, när jag kom hem så gjorde oskar och jag räkmackor och fixade massa mysigt inför idolfinalen :) Tyvärr så vann fel, men iaf, calle kommer lyckas utan vinsten.
Idag: Vaknade för en timma sen, och oskar är redan ute och åker fiddy. Förstår inte hur han kan tycka att det är kul ? Whatever, ska fixa iordning mig nu strax och gå ut en runda :)

Hörs sen!

Kebabpizza!

Nu är jag mätt! Åt kebabpizza :) Hehe. Nu ska mamma och pappa hämta oskar i målilla, och medans dom gör det så passar jag på att plocka undan lite på rummet, det behövs kan man lugnt säga.. Men får panik på oskar, han svarar inte på sin mobil?! Gah, har nog ringt 20 ggr eller nått.. Jaja..

Btw, kollade igenom mina bilder på mitt minneskort, och hittade den här bilden på mig sen i våras..

haha, fråga mig inte vad jag har för min på bilden..
Men tänk vad man förändras på mindre än ett år

Trött och seg

Slutade vid 10 i två idag, och påvägen hem passade jag på att stanna vid missionkyrkan där dom som går på fritids hade lucia firande :) Hemma nu iaf, lite seg efter att ha gått upp tidigt, så ska ta mig något att äta nu och kolla på paradise hotel.


Sov gott

Ska strax gå och lägga mig, för annars kommer jag aldrig komma upp imorgon. Ska upp vid halv sex ? Palla! Vem fan går upp så tidigt egentligen ? Mamma kommer få slita upp mig ur sängen.. Aja nu, ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket, smörja in ansiktet, fixa sängen, prata med älskling och sedan sova!

Godnatt ♥


Hemma efter apun

Hemma igen! Fick sluta tidigare, snälla som dom är. Trodde aldrig att det skulle vara kul att jobba kväll, men nu har jag lust att byta alla mina dagturer till kväll, haha. Anyway! Sitter nu och kollar på tv och ska nog ta mig något litet och äta. Är grymt sugen på chokladbollar, men har vi sånna hemma ? Nej.. Hörs sen när jag fått nått i magen!


9 december

Godmorgon!
eller god lunch ? haha

Har precis ätit lite frukost och ska nu fixa mig inför apun! Har ingen lust att jobba idag.. Det är ju så tråkigt, sitter hellre i skolan och gör nada. Idag kommer det bli jätte dålig uppdatering eftersom jag jobbar till halv tio! Puuh. Jaja, hinner nog att skriva en sista gång innan jag går.


Good night

Prata med älskling
Fixa mig inför sängen (haha)
Sen sova

Godnatt ♥




Ny design, klar!

Nu är en ny design fixad! Men får inte till headern ? Jaja, får fixa till den precis så som jag vill ha den sen, men det får bli imorgon! För nu ska jag gå och göra nudlar och kolla lite på tv med familjen ♥

Beslutångest: Mobil



Behöver en ny mobil!
Men har ingen aning om vilken man ska köpa ?
Tips på någon bra ?

Godissugen!

Åh så sugen jag är på godis! Men eftersom jag bor i ett samhälle mitt i ingen stans så har jag minst 1 mil till närmsta affär. Så just nu tycker jag faktiskt ganska synd om mig själv..


8 december

Läkarbesöket idag gick bra och jag har fått en ny tid till att klippa bort min nagel som är helt fucked up. Anyway! Är helt slut efter apun! Så får se vad som händer ikväll, ta det lugnt är iaf en sak som är säkert! Sen städa kanske ? & bädda rent ? Får se vad jag orkar göra.. Är inte motiverad alls till att göra något annat än att ligga i soffan och glo på tv.

Btw, idag är det min och oskars 7 månaders dag, så grattis till oss! ♥


Now and tomorrow

Precis kollat klart alla paradise hotel avsnitt på tv6 play som jag missat, och nu blir det att äta något.
Sen ska mysa ner mig i sängen och prata med älskling ♥ sedan sova!
Imorgon blir det inte att uppdatera förens jag kommer hem från apun efter fyra, så ni vet!


Läkaren klockan 8.00!
Apu, kl: 9.30-16.00
Städa och bädda rent i sängen
Banken
Färga håret ?

me today



(haha, min fina tå!)

Linne & jeans leggings från gina tricot!

Back from grandma

Home again! Och nu när jag kom in såg det ut som att någon hällt ett spann vatten över mig.. Haha
Iaf, nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan ska jag plocka upp kläderna som jag hade med mig till oskar i helgen.
Laddar upp "Dagens outfit" sen!

It's raining outside the window

Det är som ett nigarafall utanför fönstret, men det hindrar inte mig från att gå ner till farmor och äta lussebullar! brb

Nyårsklänningar!



Dags att köpa en nyårsklänning!
Men vilken är finast ?

18 and life


7 december

Godmorgon!

Ny vecka! Och det innebär att jag har apu den här veckan och vecka 51, segt. Men idag är jag ledig, så blev iaf en liten sovmorgon innan mamma kom och väckte mig.. Puuh. Anyway, nu ska jag fixa frulle och kolla lite på tv!

Hörs sen!

Det vackraste jag vet..

är att se dig när du sover


Mysig söndagskväll

Tänt lite ljus, tagit på mig myskläder, värmt en taco paj och kollar på filip och fredrik :) bra slut på en underbar helg ♥



mums!

6 december

Vakna
Fixa
Packa
Oskarshamn
Donken
Hem
Målilla
Handla julklapp till mamma
Lämna älskling
Hem
Fika hos farmor och farfar

Sammanfattning av min dag :)


5 december

Sitter hemma hos älskling, vi åt värm pizza nyss och kollade lite på tv :) nu ska vi nog gå upp en stund.
Sen ikväll blir det mys framför tvn och robinson ♥ underbar pojke jag har!

Formgivning

Haha, jag blev akut hungrig, så madde, sofia och jag sprang till cafeterian på 2 minuter för att jag skulle hinna köpa en frukostpåse, så nu sitter jag och mumsar på en fralla och juice ♥ Slutar formgivningen snart, om fem minuter :) skönt


Ren och fin

Nu ska jag springa in i duschen och sedan göra en ansiktsmask.
Efter det ska jag packa inför imorgon, för då bär det av till älsklingen ♥

duschen/brb

Styling tips!



Bikbok
Armband : 129 kr
Linne : 349 kr
Lack leggings : 149 kr

H&m

Stövletter : 399 kr

Who am I to say


Minnen som aldrig kommer glömmas

Somnade en stund i soffan när jag kom hem och vaknade nyss, puh, snacka om att de här mörka kvällarna gör en trött.. Iaf, loggade in på bloggen nu ju och såg en kommentar från Bälla, åh fatta va jag saknar henne! ♥ Så gumman, om du ser det här, så kanske vi kan ses nästa vecka ? Om du har tid det vill säga!

Minnen ♥



Vadå typiskt..

Just det! Fick tillbaka mitt oförberädda engelska prov, fick g+/vg-, och jag är inte nöjd.. låter kanske töntigt, men fick 44 poäng, och vg var 45, haha, vadå typiskt mig ? Brukar alltid få på gränsen..

Jag bestämmer!



1. Solarium,
snabb solbränna.
2. Julpynt,
det är så mysigt med pynt, och ger en lugn stämning.



1.Kyla,
hur kul är det att gå ut när det är så kallt att man fryser baken av sig ?
2. Skola,
är skoltrött som fan, men som tur är så är det snart apu och lov!

Jag drömde en mardröm..

Jag skojar inte att jag drömde en hemsk mardröm inatt! Jag drömde att jag hade tappat allt hår och att jag var en 80 årig tant.. Läskigt va ? Haha, jag var jätte lättad när jag vaknade och kände att jag hade hår på huvudet..

Anyway, just nu skriver jag ett reportage, och skriva är inte min starka sida, och det värsta är att det ska vara seriöst, så kan inte lägga in något av mina dåliga skämt, hehe..

Nu blev mitt bra humör dåligt..

Idag när jag satt i skolan och kollade på H&m's hemsida så fanns en fodralklänning som jag fastnade för, men nu när jag skulle beställa den så finns den inte ?! Åh! Snacka om att bli sur..

Julklappsköp till mig själv

Solade förut idag som sagt, och blev faktiskt lite brun! Hann till och med träna innan solariet! Duktigt eller hur ? Känns som det verkligen är behövligt att träna nu innan jul.

Iaf, nu ska jag beställa lite godsaker från H&m (julklappar till mig själv, haha, man måste ju belöna sig själv efter alla prov som varit), dricka julmust och äta lussebullar. mysigt ♥

En 20 minutare!

Har data just nu, men slutar vid halv två, och då blir det att gå och sola solarium! En "20 minutare"! För att bli brun är ett måste! man känner ju sig så ful och tråkig när man är blek..



2 december

Hej bloggen!

Sitter i skolan nu, engelskan är inställd så har rast tills klockan 10 i elva, kuljul.
Nu ska elin och jag springa bort till mollan och natta, hörs sen!

Dagen har börjat bli bra..

Anledningen till att jag inte har skrivit typ nått på hela dagen är för att min dag har varit åt helvete, bara klagat hela tiden känns det som och har inte velat skriva massa klag inlägg på hur irriterad jag varit. so now you know the reason! Aja, har precis tagit en dusch nu och gjort en avslappnande ansiktmask med tända ljus, det fick mig att koppla av lite iaf och fått mig lite gladare. Nu ska jag bara föna håret, plugga lite, ringa älskling och sedan sova! ♥

Btw, idag var jag snäll mot min mamma och köpte henne en julros och två vaniljhjärtan innan jag gick på bussen hem! Snällt va ? Haha, har även varit duktig och laddat på min mobil med pengar, så nu kan jag ringa! Har nog inte haft pengar att ringa för på min mobil på ca 2 år ?

Godnatt!

gammal bild, skratta inte.

Time to do a redovisning

Hejsan!

Nu är jag klar med min skrivning om hud, öga, öra, och det gick inte så värst bra.. Aja, nu är det dags för redovisningar om hudsjukdomar som gäller, sen dra till lindgården.. Den här dagen suger min röv..

Hörs sen när jag är på bättre humör och har tid!

RSS 2.0