don't working

Det fungerar fortfarande inte att ladda upp bilder ?

Annars så ligger jag i soffan och kollar på fångarna på fortet och äter kladdakaka, ganska så chill. återkommer senare,

Godmorgon!

Sitter i skolan och har social omsorg. Kanske låter kul, men det är det inte.. Jag har fått nått knäpp i huvudet och börjat tycka matte är jätte kul, don't really know why. Annars då, har ni sovit gott ? hörs senare.

Btw, funkar inte att ladda upp bilder..


need some sleep


Ska ringa min pojkvän nu, borsta tänderna och sånt, sedan gå och sova. Är riktigt trött, och behöver samla på mig energi tills imorgon, om jag ens ska klara morgondagen. godnatt

Beställt



Kommer i mitten av september

something new


Söt topp som bilden inte gör rättvisa, är mycket finare i verkligheten.

black and white


Kavaj - ellos, linne - gt, leggings - gt

Tacos förut, och nu skulle jag varit på kommunfullmäktige möte i Hultsfred (uppgift i Samhäll), men har feber.. Så ligger i soffan och kollar på tv med mamma med ett stort täcke och en kopp te.

snabb dag





Började vid 10 över 10 idag och slutade redan vid 10 över 12. Hann med lite shopping (köpte en söt topp och en vanlig vit tee till bror) och en fika med Elin innan bussen hem gick. Men nu är jag hemma. Ska äta nått nu och sedan svara på kommentarer.

Reminder to myself: Köp en ny mobiltelefon!

elle


Efter jag jobbade lite så har jag ägnat en timme åt ELLE. Extra magasinet Trendbibeln var verkligen super bra! Nu ska jag se på Irene Huss på 5:an och äta chips.
Btw, förlåt för dålig update idag, men har haft fullt upp. ska svara på era kommentarer senare! men det är över 70 st, så kan ta lite tid!

long day


Vaknade redan vid åtta idag, sen vart det bilspeedway vid tio och vara barnvakt. Kom hem nu precis och ska äta middag. och kolla på tv. varit en lååång dag så ska chilla nu innan jag ska ner och jobba en liten stund.

hiss eller diss ?


Leggings från H&M
Vad tycker ni ?
Hiss eller Diss ?
Själv tycker jag dom är snygga!

fashiontoast






photos from fashiontoast

it's a moment we need


Sitter och tycker synd om mig själv då jag nyss upptäckte ett gäng finnar på hakan.. Adjö choklad och onyttigheter! Annars kollar jag på film med pappa och bror, men vet inte ens vad den handlar om då jag varvar film och data. No simple life. men ska försöka hänga med nu, ciao

lite nytt


Foundationborste, sminkborttagningsmedel, hårnålar och parfym

leggings och parfym

tee

det finns nått bra och stort i alla om och alla men


Tv hela dagen och pizza på det sen när alla kommer hem (familjen är på marknad) sen kommer jag behöva ägna några timmar åt träning. Vad gör alla denna lördag ?


saturday


Godmorgon världen!
Sitter i soffan med täcket och fryser med en kopp te. På tvn är det The hills, nyare avsnitt, så ska ägna mig åt det nu, och sen The city!

inte så pigg


Kul att klockan bara är fem i halv elva, på en fredag, och jag ligger redan i sängen, trött så jag vet inte vad.. Och inte så jätte pigg heller. Annars har kvällen bestått av film med familjen. Sånna kvällar uppskattas, för dom är inte så ofta.
hörs imorgon

Det finns dom som stannar tiden




En bortglömd outfit som jag glömt att visa er!


man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv, och bara springa runt och låtsas att man ler


dagens bekväma


today


Hemkommen nu. Elin och jag gick lite på centrum och åt pizza innan bussen gick (vid ett)
s
kulle åkt till Vetlanda och shoppat, men känner mig inte riktigt friskt, så stannade hemma ist. nu: två panodiler

i skolan



Ursäkta min dåliga updatering! Men min pojkvän hämtade mig igår efter skolan och sen har jag bara njutit av att vara med honom.. Han åkte hem idag och nu sitter jag i skolan. Onödig dag i skolan. Började vid nio och slutar vid tio i elva, alltså om 40 min. återkommer då, måste hänga med på lektionen

time of my life


Såhär trött som jag är nu har jag inte varit på länge.. det är tufft att gå i skolan, haha. Sitter iaf och pratar med min pojk nu, som kommer till mig imorgon, yes! ska sova snart, men först: kvällsmat

under 500 kr


Likadana. I olika färger.
Vilken tycker du är snyggast ?

just be good to me


dagens



first day


Jaha, så var den första skoldagen avklarade. Trist att vi inte fick ha kvar våran mattelärare och trist att vi inte fick ha kvar vårat hemklassrum. Men schemat var faktiskt riktigt bra iaf! Kom hem vid fyra idag iaf och har bara ätit och lite sånt, ska snart gå ut och gå en sväng, annars somnar jag.

märker du hur fort det går


Kom precis hem. Nu ska jag packa allt jag ska ha med och plocka fram kläder (om jag kan välja) tills imorgon, och prata med älskling. Min plan är att somna tidigt idag. Får se hur det blir med det.. Imorgon väntas skola, lovet har gått alldeles för fort. Vart försvann det ens ? godnatt alla ♥

btw, ska svara på kommentarerna så fort jag hinner! :)

glömde berätta..


.. att min fina pojkvän fick körkort idag! Ganska så stolt flickvän

Wantie


Köpställen: Monki, Linex och Topshop
Lite wants under 500 kr. inte helt fel, eller hur ?

står i din port..


.. står bara still
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din.

it will last longer





Min plattång är sönder.. Kul när det är nu jag behöver den. Annars har jag inte gjort allt för mycket idag. Mest inget. Men har massa att göra. Och då menar jag massa. Så som att plocka fram allt som ska med imorgon. Kul. Men nu ska jag äta

lace


i don't worry


Bror väckte mig kvart i åtta. Snäll som jag är hade jag lovat att fixa hans hår inför skolstarten (han börjar 7:an idag!) Nåja, det regnar ute, så frågan är vad man ska hitta på idag ? våran box till tv:n är sönder så kan inte titta på tv..

a day i gonna remember

Det gick bra hos läkaren. nu väntar jag på att Elin ska komma, om en kvart ungefär.. är hungrig med, så ska äta något innan. hörs senare


bäst klädd


Vem bar blommigast snyggast ?
Samantha Swetra, Olivia Palemo eller Whitney Port ?

måndag


Jahopp, då var det måndag igen, sommarlovet lider mot sitt slut.. Iaf, vaknade nyss, ska ut och hämta in posten och se om jag har fått min puk-kod från teliia så att jag kan låsa upp min mobil. behöver den nu.. annars ska jag till läkaren vid halv två, eller ska vara där då. sen kommer Elin till moi

inspiration


ph: lookbook.nu
ska äta kvällsmat nu och sedan kolla på film med familjen. bra avslut på den här helgen.

Btw, kul att det är så många som har hittat hit! Följ mig gärna på bloglovin. kram

Svar


Tack så mycket! ja jag har gjort den själv :) tar inte betalt då jag gör designer så simpla.


Victoriatornegren.se är en blogg jag kan tipsa om! Grymt snygg tjej med en grymt snygg stil!
Svårt då jag tycker om mat.. Men annars lasagne (stavning?) haha
Ja jag har en katt.
Jag är 17 år :)
Hmm.. Skulle nog bjudit min pojkvän på en resa till Hawaii!


Min helg har varit jätte bra :) kram


Är densamma som innan jag startade bloggen! :)


Jag är ca 1,75 cm. Väldigt lång rättare sagt.


Haha! Då du är anonym så vet jag inte om jag läser din blogg! Kram


Självklart! Pirrar lika mycket i magen varje gång jag träffar oskar som när jag träffade honom för första gången!

Frågestund!


Skriv era frågor i det här inlägget!
Kan vara något ni undrar eller bara vill ha tips om.
Bara att fråga så svarar jag senare!

what do you think


Riktig sugen på att beställa kläder, men min plånbok förbjuder mig.. Det går inte så bra med att plocka upp i rummet, har inte ens börjat. Funderar på att ha en Frågestund, vad sägs om det ?

krångel

Går inte att ladda upp bilder just nu, don't know why.
Men annars så har jag jobbat lite idag. Älskling bjöd också på middag innan han åkte hem. Snäll kille jag har :) kollar på tv nu med mams, men ska plocka upp i rummet strax

people are always going to talk


nu: tv spel med bror (hehe)
senare: tv mys med chips och älskling
men först: en panodil zapp

dagens


photos





lite bilder från veckan som gått

new in, gina tricot


oversize tröja - 149 kr

skjorta - 199 kr

lördag

Jag struntade i rally. Kände inte för det idag, så blev en dag med mammi istället. Behövs det med. Resten av familjen och min pojkvän är dock och tittar. Iaf, ska hjälpa mamma med maten strax, tacos! Var evigheter sedan vi åt det så kommer bli gott :)

the reason


Äta kräftor ikväll. Inte helt fel. Imorgon blir det att kolla på rally, och sen Järnforsen dagen då. Det får man inte missa.

Just be good to me


H&M paket



ett linne och en transperant skjorta

oh this town kills you when you're young


outfit




leggings - gina, linne- hm, kofta- vero moda.

Jobbat lite på förmiddagen, anars har dagen varit chill. Sitter och väntar på att alla ska komma hem från vetlanda och at pojkvännen ska komma hem från ricky. nu, tvn. (ps, slänger upp bilder på det jag har skickat efter från hm senare)

torsdag

Torsdag idag, och sommarlovet börjar lida mot sitt slut.. Annars så åkte jag och babu hem till mig igår. Eller pappa hämtade oss, så vi stannade också vid sibylla, mums. Iaf, ska klä på mig nu, sedan blir det nog ner och jobba lite. ursäkta att det är dåligt med update, men vill njuta av dom sista dagarna av sommarlovet

Godmorgon!

Vaknade redan vid halv tio idag. babu ligger fortfarande i sängen. ska snart klä på mig och sen kanske jag får ut babu att sola med mig, vem vet. efter lite tjat kanske det går. annars så är det ganska fattigt med bilder nu när jag är hos oskar.

Torsdag

Min pojkvän sitter och spelar cod, medans jag fördriver tiden med att bara titta runt på internet. efter lite om och men fick babu med mig in till oskarshamn förut. vi cyklade. och sammanlagt är det 1,5 mil. var helt slut när vi kom hem. och att cykla på e22:an när det är mörkt var faktiskt liiiite läskigt. nej nu ska jag försöka få babu att sluta spela, ha det bra!

Onsdag

Gick upp för en timma sedan. Ska åka om cirka en halv timme, så har liiite brottom om jag ska hinna allt. hör snär vi hörs

randomphotos






kladdkakan på bild ett ser inte allt för god ut, men den och glass = farligt gott.
Annars så har jag inte börjat att packa, än, men ska sätta igång nu. imorgon blir det att gå upp vid halv åtta, cirkus. kommer vara helt död..

here we go again

Mamma håller på att fixa kvällsmat. Skulle egentligen åkt ner till farmor och farfar, men orkar inte.. Och sen har jag inte packat än, känner lite panik över det, så ska börja när jag ätit. updaterar senare, med bilder!

life is no nintendo game


Jobbat idag och även varit på banken och fixat lite. Efter jobbet stannade jag hos farmor som bjöd på massa gott. Annars har det inte hänt mer idag. Ska skriva en packnings lista nu, och sen börja packa det jag ska ha med mig, för imorgon åker jag till babuuu.


21:29

Erika gick precis. Gud va mycket vi hade att ta igen. Sist vi sågs var nog för två år sen. Om inte mer. 
Sitter nu och kollar på tv med mamma. Men ska gå och äta kvällsmat nu. Eller mat och mat, bullar blire.

sound like broken records

har hjälpt mamma med att baka heeeela dagen. bullar och hallongrottor m.m.. jajaja, sitter nu och väntar på att Erika ska komma. som jag inte har träffat på hur länge som helst. får se vad vi hittar på.


love the way you lie



Hur vacker är inte Megan Fox ? Och videon, den är verkligen grym! ++++

måndag

Igår kom som sagt Elin, och stannade tills halv elva, crikus. Hade jätte kul. Slänger upp bilder senare, för nu väntas frukost/lunch! latero

charmigt




jaha, så här seriös känner jag mig idag.
lägesrapport: hjälper bror med lite saker medans jag väntar på att maten ska bli klar. vid tre ungefär kommer Elin till mig.

lets fly

Vaknade vid tio, ätit frukost nyss och lite. ska försöka få tag på elin för att se hur vi ska göra idag :) men innan ska jag klä på mig.

-


godnatt, imorgon väntas jobb och en viss Elin.

gårdagens


allt från h&m

whats the point of doing anything


Har spenderat någon timme i sängen med en bok. för er som inte känner mig så säger jag bara att det är ovanligt. somnar vanligtvis när jag läser. men åt nyss räkmackor och nu kollar jag på tv med mamms. inte helt fel. senare väntar en chipspåse på mig (ångest! men det är ju så gott..)

hi hi hello

Lördag idag, och det känns inte ? Nåja, har jobbat lite på förmiddagen, och sen har jag inte gjort så mycket mer. kollar på tv nu och chillar. ska slänga upp lite bilder senare, om jag hittar minneskortet vill säga


idag..

..är det en sådan dag då jag känner mig besviken på mig själv. äter massa som jag vet att jag inte borde, som gör att jag får ångest. slösar pengar på saker jag inte behöver, som gör att jag får ännu mer ångest. går omkring i mina mjukis och otvättat hår och känner mig äcklig. men ändå orkar jag inte göra nått åt det. jajaja, lägg ner johanna. (raderar nog det här imorgon) godnatt

to a place we call reality









ph: lookbook.nu

nelly paket



Hämtade ut mitt nelly paket för några dagar sen, innehöll:
Foundation från max factor, värme spray från lee stafford, sen concealer och mineral foundation från wet n wild.

fullt upp

Haft fullt upp hela dagen. Hann inte mer än att vakna innan jag började städa. Höll på fram till ett, då familjen gick ner till farmor och farfar för att grilla. Jätte trevligt. Kom hem för en timma sen och ska nu plocka in dom sista kläderna in i garderoben (som jag har rensat idag)

don't worry, be happy


Funderar på att lägga mig tidigt idag. Men får se hur tidigt det egentligen blir.. Imorgon är tanken att jag ska städa rummet och rensa garderoben (måste ta tag i det nu!) och sedan står grillning hos farmor och farfar på listan!

today



linne - h&m, shorts - gina tricot

where ever you go

en två meter lång Ernst på tvn. haha. det var trevligt hos farmor och farfar iaf. huvudvärken vägrar att ge sig så ska ta två panodil till och vila.

walk with a beat






ph: lookbook.nu

tvåpanodilsenare



Hade världens huvudvärk förut. så hoppade över städningen av rummet. men har tagit två panodil och vilat, så nu känner jag mig piggare. sitter nu och ren skriver lite saker till ett annat kollegieblock och dricker coca cola. men nu ringde farmor, fika @ her place. tjing

ensamt

Oskar åkte precis.. och nu sitter jag här och känner mig ensam och övergiven. att det kan bli så tomt av att inte vara med honom. Ska ta tag i mitt liv och städa mitt rum och kanske rensa garderoben, om jag orkar.

sockervadd


okej..

.. jag har jätte tråkigt. finns verkligen inget att göra.

today




dagens outfit.
linne - h&m
leggings - nelly.com
skjorta - brors gamla

onsdag



Vaknade redan vid halv tio idag, och sen chill tills jag hängde med min bror till frisören. jobbade tre timmar efter det med tills fyra. money. nu kollar jag på tv men ska nog snart åka och kolla när bror och massa kör fiddy..


snäll dotter

Idag fick jag för mig att jag skulle vara jätte snäll, så köpte en GP biljett till pappa! 500 kr fattigare, men det var det värt, för han blev riktigt glad :)
GP = Grand prix, och är  speedway för er som inte vet :) körs i målilla den 14e.

feel good


fick ett puder och en väska av pappa, tack! ♥

she moves in her own way

morden i midsommer på tvn och cheeze cruncherz (stavning?) är inte helt fel när det är pissväder ute.

dresscode





yes, så här såg jag ut någon dag. simple, with some details

bara så där

Pappa, bror, bror och älskling gjorde en spontan tripp till vetlanda för lite mer än en timma sen. pappa skulle köpa ett objektiv och älskling ett xbox 360, och medans dom var borta hade jag tänkt att städa rummet. men det leder till att jag sitter vid datorn istället. hm, nej måste f*n ta och städa nu, hörs när vi hörs

come as you are







ph: weheartit
(linnet på bild 3 får gärna bli mitt)

RSS 2.0