Rensning next..?


Dagens middag!
När jag ätit klart skulle jag som sagt lägga in kläder i garderoben, men när jag kom in så såg jag ett sött paket på min säng!
En hjärtformad ask med söta strumpor i från farmor!

Sött va ?

Jaja, när jag var klar med att lägga in alla kläder så insåg jag att min garderob började bli lite för överfull...
 
Kanske dags att börja rensa ?

Nu ska jag kolla alla hjärtans dag present till min plutt och beställa födelsedags present till lillebror!
bye

Torsdagens outfit!



Hemma igen..

Dålig uppdatering under helgen eftersom jag varit hos min pojkvän, lovely! Har haft en jätte mysig helg. Som igår när han var i oskarshamn med sin mamma så köpte han med sig donken mat till robinson. Han är så gullig och omtänksam! Anyway! Kom precis hem från plutten nu för en halvtimma sen, och har kollat lite på tv och druckit lite cola. Nu ska jag ta mig något att äta och sedan ska jag packa upp alla kläder som jag har haft med mig under helgen. Så ja, vi hörs snart, men bilder t.ex

Helg!

Nu var det helg igen.. Skönt! Lite små tråkigt bara att dom går över så fort.. Vad gör alla denna fredags eftermiddag ? Själv sitter jag hos min pojkvän nu och väntar på att han ska komma hem från skolan! Har hunnit göra en överraskning som han får se när han kommer. Undra om han kommer bli glad ? Får hoppas på det! Well, ska gå och göra det sista nu och vänta ännu mer. Hörs


min finaste

Blogg.se

Blogg.se är helt skumt för tillfället, går inte att kommentera t.ex, och snart går det väl inte ens att blogga ?
Anyway! Sitter i skolan och ska ha data snart, vi ska gå igenom lite inför provet på excel som vi ska ha nästa vecka på onsdag. Sen efter det är det matte som gäller, men då är det repetition så har inte lektionen. Ganska slapp dag faktiskt, sen slutar jag tidigare eftersom jag ska ta bussen till målilla där mamma och pappa hämtar upp mig. Vi ska till oskarshamn :) Så hörs senare helt enkelt!


Nya koftan från H&M

Dags att börja packa!

Ska kolla färdigt på robinson och sedan ska jag börja packa tills jag ska till älskling :) ska även läsa Sofis mode som pappa varit så snäll och köpt till mig (han brukar alltid glömma annars) hehe.. Sedan ska jag nog sova, för jag är så galet trött och har ont i huvudet. Så vi hörs helt enkelt imorgon!


Tv mys!

Nu har mamma gjort te och kvällsfika, så nu blir det att krypa upp i soffan med en filt, kolla på tv och dricka te :) mys.


älskling ♥

hörs

TIK TOK


Reminder to myself!

- Klippa mig
- Färga håret ljusare
- Träna mer



Någon annan är jag som tycker att man blir så jäkla ful på vintrana ?

Uppdatering

Uppdateringen har straffats under dagen pga att jag har haft mycket att göra i skolan idag, menmen, den lär inte bli bättre ikväll för jag har fruktansvärt ont i huvudet! Och sen måste jag sätta mig och plugga matte tills imorgon med, men energin till det behövs!

Well, ska ta två panodiler och dricka en liter vatten och sedan vila en stund nu!


Gårdagens outfit!



Axeldekorationer är super snyggt!

27 januari



Idag är jag jätte trött och har ont i huvudet! Kul va ? Har svenska nu iaf, och vid elva har jag idrott! Ska träna, så hoppas att min träningsverk släpper. För det bästa sättet att få bort träningsverk är väl att träna ? Or ? Ska fortsätta nu, heer you later

Håret blev bra..

Nu är håret utsköljt och föntat, men orkar inte platta håret, så bilder på resultatet får bli imorgon! Men kan säga att jag är jätte nöjd :) Nu ska jag iaf gå och göra en fruktsallad och sedan gå och sätta mig och kolla på ncis los angeles! Känner mig fruktansvärt trött så efter ncis ska jag bara prata med älskling och sedan gå och lägga mig.


H&M paketet uthämtat!

Hämtade ut mitt H&M paket förut som jag skickade efter för någon vecka sedan!

Paketet innehöll en svart hoodkofta, grått linne och ett puder!




Blondaslingor!

Som ni såg på förra inlägget så har jag köpt hårfärg, så nu ska jag sätta igång att göra blonda slingor! :) undra om det kommer bli bra ?..


bild innan träningen igår

New in!


Hårfärg H&M: 60 kr


Trosor: 59 kr
Balsam: 15 kr
Max factor, Foundation: 119 kr


Tunika, Gina Tricot: 149 kr


Glansiga leggings, Gina Tricor: 149 kr

Fika!



Nu har jag slutat för idag :) och nu bär det av ner till fiket för en tisdagsfika! Kommer bli ytterst trevligt och mysigt!

Hörs när jag kommer hem vid fyra!

Redovisningen klar

Så nu var redovisningen gjord och nu ahr jag även fått mat i magen. Får väl nöja mig med G+, men jennelie förtjänade VG+ och inte -! Anyway så ska snart jag och elin gå en ltien runda snart och ta frisk luft, man blir ju så trött av att bara sitta instängd i klassrummet..  Ska även gå och kolla vad jag fick om min skrivning om hudsjukdomar medans vi går!


26 januari

Hello fellows!

Sitter i skolan och ska förbereda inför redovisningen som vi ska ha vid 10 i elva, hoppas det går bra :) men det tror jag nog. Mamma, moster, linnea och hugo är i vetlanda idag och mamma har fått pengar och en lista med sig med saker som hon ska köpa till mig, hehe.. Jaja, nu måste jag fortsätta, stackars Jennelie väntar!

H&M, 149 kr



Älskar den här Bh:n
Färgen är awesome!

Älskling, den får du gärna köpa till mig ;)

Träningsverk imorgon är garanterat!

Nu är jag hemma! Och jag slår vad om att jag kommer ha världens j*vla träningsverk imorgon! Tränade mest ben och rumpa.. Aja, var så hungrig när vi skulle åka hem så vi stannade vid sibylla så jag fick äta (Jaa jag vet! Sibylla när man precis har tränat?) Haha, men det är ju så gott! Nu ska jag iaf in i duschen och sedan sätta mig och räkna lite matte inför provet på torsdag.

Träna



Slutar om tio minuter, skönt! Och direkt när vi slutat ska jag och elin bege oss till hagadal för att träna :) så hörs när jag kommer hem vid sjutiden!

Hej roliga del. 2









Hej roliga

Såhär kul har vi när mollish är och besöker mig och elin på lektionen! Haha..








Nu ska jag gå och äta, coh sen är det formgivning som gäller
bye

25 januari



Hello world!
Sitter i skolan nu och håller på med redovisningen om hälsa med Elin och Jennelie som ska vara klar tills imorgon. Elin och jag har varit och köpt varsin frukostpåse, så nu kan vi nog vara koncentrerade under förmiddagen när vi fått i oss lite frulle. Hehe, nej nu ska jag nog fortsätta så att vi hinner klart tills imorgon!

Just det, min dator fick något fnatt förut och började spela musik utan att det ens fanns något program på ? Haha, weird!

En varm dusch..

Ska gå in i duschen nu och ta en varm dusch! Ska även göra en hårinpackning som är väl behövt i mitt torra hår! Efter det ska jag lägga mig i sängen och prata med min kära oskar! Ska försöka somna tidigt idag så jag är pigg tills imorgon, får se hur det kommer gå med det..

godnatt alla! :)


Bilder..

Tänkte lägga upp lite gamla mobilbilder!


Haha! saknar piercingen iaf.









saknar!




älskling! <3


minnen


hej brun

Mer bilder kommer imorgon!


Gina tricot, 199 kr!




Hot or not ?
Jag ska iaf införskaffa mig en!
Riktigt snyggt till ett par slitna jeans eller ett par leggings!

semla..

Mums!


Godkväll!

Älskling sitter nu på bussen hem, eller rättare sagt väntar på tåget i hultsfred som är 30minuter försenat, stackarn! Själv dricker jag en kopp jordgubbste och väntar jag på att Blåsningen ska börja!


Passat på att måla naglarna! Svarta! Classy :)

Edit: Ignorera att jag ser tjock ut i randigt.. Haha

24 januari

Godmorgon!

Nu sitter jag och älskling i soffan med varsin dator och äter choklad/godis. Som för övrigt är våran frukost. Idag blir det nog bara att ta det lugnt eftersom oskar börjar bli sjuk, stackrn ♥ jaja, vi hörs senare!




IT'S SATURDAY!

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en timma sedan (kunde inte sova) men älskling sover fortfarande som en stock.
Igår kväll efter lets dance satte jag och min plutt oss och kollade på zombieland, jätte mysigt! Efter det så pratade vi lite och nu känns allt helt perfekt :) lovely

Nej nu ska jag gå och göra lite frukost och sätta mig och kolla på america got talent och fortsätta vänta på att oskar ska vakna!


älskling!


 Är med världens finaste nu, och ikväll blir det bara lets dance och mys! älskart ♥

hörs imorgon eller nått

Tacos till middag!

Tjena!

Precis pratat med Bälla i en timma, och det var så skönt att prata med henne! Känns som att det var år och dar sen vi pratade i telefon. Vi  ska iaf beställa nytt löshår nästa helg, sen så ska vi testa på weaving metoden :) någon som har testat ?
Iaf, pappa kom precis hem med en Klick tidning till mig som jag ska läsa nu i väntan på att maten är klar! Idag blir det tacos här hemma, mums! Snart kommer även min plutt, om sådär 50 minuter, can't wait ♥


Timo vs. Akon

Jag sitter och lyssnar på Timo medans mamma lyssnar på Akon - sexy chick i vardagsrummet, så här hemma är det inte tyst iaf! Sitter och letar efter en bra fördelsedagspresent till min lillebror på olika sidor, men hittar bara saker som jag tycker om men som han skulle avsky, haha! Ska nog försöka få ork till att börja städa rummet innan älskling kommer. Eller ska jag muta honom så att han gör det ? Hm, i think it's gonna be the dirty way!

22 januari

Hemma idag med! Fick ingen sömn inatt pga att mina äggstockar lever ett eget liv! Nu när jag satte mig vid datan efter att ha försökt att sova hela förmiddagen utan lycka så loggade jag in på bdb och tänkte kolla om det var någon rolig människa som laddat upp någon bild. Men då ser jag att jag fått ett PM, och tänkte ungefär såhär: Vad är det nu ? När jag läst vad det var så kan jag inte göra något annat än att skratta! Haha, kolla bilden!



Sen när blev det kränkande, stötande eller olämpligt att skriva söt ? Haha

Ska gå och äta något nu, cya

Geisha!

Mamma och pappa kom hem precis efter att ha varit och handlat i hultsfred.
Mamma hade varit så gullig och köpt med sig en påse Geisha till mig!
Så nu ska jag krypa upp i soffan med älsklings täcke och kolla på CSI Miami :) och äta geisha med såklart!


The last song


...



Jag är trött på mig själv för stunden och jag har noll fantasi.

Sommar outfit!



Hatt : 69,50 kr
Solglasögon : 49,50 kr
Linne : 99 kr
Shorts : 249 kr
Armband, 5 pack : 69,50 kr

Allt från H&M!

Fitnesskit



Min mamma har varit så snäll och beställt hem det här sättet till mig. Så nu ska det tränas!
Tack mamma ♥

Kilklackar

Kilklackar från H&M
399 kr





Vad tycker ni ?

Jag vill ha...


21 januari

Hejsan!

Feber, ont i magen och huvudet, så idag är jag hemma.
Vaknade vid halv åtta då min gulliga pojkvän ringde och väckte mig, men har inte orkat blogga förens nu eftersom jag är sjuk.
Nu sitter jag och kollar på Fåfänga till färbannelse. Ett ganska bra program faktiskt. Men tycker synd om kvinnan som dog när hon skulle göra en skönhetsoperation pga, att den som gjorde skönhetsingreppet på henne gav för mycket smärtstillande så att hjärtat stannade.. Aja, nog om det! Mitt paket från H&M har kommit idag iaf, så det blir att tvinga lillebror att hämta ut det när han kommer hem från skolan. Can't wait to see the new things! Ska nog försöka masa mig upp ur soffan nu och gå och göra nudlar. I'm sooo hungry!


Te och tv

"Ny" header på plats, och den får duga ett tag framöver :)
Just nu sitter jag och planerar lite till helgen, har tänkt mig att jag ska laga en mysig middag till mig och älskling :) men frågan är då: vad fan kan jag laga för gott ? Haha.. Ska nog gå och göra mig en kopp te nu och placera min röv i tv soffan med resten av familjen. Lär väl somna i soffan så trött som jag är...


Ny design

Som ni märker så är det en ny design som gäller på bloggen! Tröttnade på den baby rosa färgen så nu kör vi svart och lite lila! :) Ska sätta mig och försöka göra en ny header (ny och ny, kommer vara gamla bilder eftersom jag inte tagit tummen ur röven och orkat ta nya bilder)

Trött!



Gud så trött jag är! Kom hem vid 2 och har bara vilat tills nu, inte orkat göra annat.
Nya VR kom hem idag så nu ska jag sätta mig och läsa den och vänta på att pappa kommer hem med dagens middag som idag blir kebabpizza. Mums!



Bilden är tagen med webcam, så därför den är spegelvänd! Haha

JAG SAKNAR DIG



tack för all värme du ger mig, all kärlek, allt.
jag är så glad att du är min, bara mig.
du är så underbar.

Miljoner tusentals hjärtan till dig älskling!

Beach bunny

Bikini från www.beachbunnyswinwear.com
Riktigt läcker enligt mig.
Men vad tycker ni ?
Hot or Not ?


Inga lektioner

Godmorgon!

Sitter nu i skolan och har fått veta att alla mina lektioner idag är inställda, så det känns sådär ganska segt att ens vara här nu.. Tänk att jag kunde ha varit hemma och lugigt i min säng och sovit, men så sitter jag här och håller på och somna på datorn.. Haha. Ska iaf ta en buss hem vid fem över ett, sen så hämtar pappa mig, så kommer iaf hem lite tidigare :) sköööönt!

Nej nu ska jagh springa och köpa en frukostpåse!


Statistik



En uppgång i statistiken.
Det gillar vi! ;)

KENT



Årets grupp!

LASSE!

Årets Artist!


P3 Guld

Har krupit upp i soffan nu och väntar på att klockan ska bli halv 10, för då är det dags för P3 Guld galan på 1an! Det får man ju inte missa! Programledaren är Timo ;)



Undra vilka det är som får priser i år ?


Loreal True Match

Någon som har denna foundation ?
Är den värd att testa ?


Godmorgon igen..?

Blev inte att sola efter skolan utan Jennelie och jag gick och fikade bara medans elin var och gjorde lite andra ärenden. Kom iaf hem vid fyra, åt och somnade direkt efter maten och vaknade vid kvart över sex, sedan somnade jag igen och vaknade nu vid sju igen av att mamma väckte mig och sa att lyckohjulet började. Så nu sitter jag som sagt och kollar på lyckohjulet och ska äta hallongrottor nu och dricka cola :) mumma! Har gått och fått feber så det är nog förklaringen till att jag bara sover och inte orkar göra något.


Mysig eftermiddag

Under den sista lektionen nu så har det mest varit skratt och roliga/äckliga google sökningar.
Nu ska jag dra med Jennelie och fixa lite till hennes induviduellavalprojekt, hon ska göra timjan te. Gott ? Eller vad tror ni ?
Slutar om ca 20 minuter, och då bär det av till centrum med Elin och Jennelie. Vi ska sola och fika. En riktigt mysig eftermiddag helt enkelt!

xoxo


19 januari

Godmorgon!

Vad gör alla ? Själv sitter jag i klassrummet med Jennelie och Elin. Vi gör ett collage om barn och ungdommars hälsa! Ett grupparbete vi har på karaktär. Vi har karaktär heeela dagen, hur segt är inte det på en skala ? Och sen känner jag mig lite sådär små krasslig.. Jaja, ska hjälpa Jennelie att hitta fakta nu, heer you later


idag är jag mysklädd,

DET SNÖAR!

Varför hatar gud mig !?..

Duschen väntar

Godkväll!

Precis kokat ägg som jag ska ha tills frullen imorgon, tänkte på äggmackor :) var så sugen på det! Pappa och mamma sitter bänkade framför idrottsgalen, själv så sitter jag med den bärbara uppkrupen i soffan och kollar in H&M! Var ju självklart tvungen att kolla om mitt paket från H&M har skickats, men nej, det packas fortfarande.. Aja, är så jäkla trött så ska väl masa mig in i duschen nu innan jag somnar och tvätta mitt ansikte med en uppiggande ansiktsrengöring :) hoppas jag blir piggare av det

Jag SKA bli blond igen!


Medans jag har suttit här vid datan har jag kollat på lite olika hårfärger på kändisar och eftersom jag har en sån ångest över att jag tonade mitt hår ljusbrunt från första början så har jag nu bestämt mig att göra det lika ljust som det var innan! Så mycket snyggare! Som bilden. Sen nytt löshår på det, kommer bli bra!

Anyway! Nu ska jag gå till tvsoffan där mamma har dukat upp med bullar och saft! :) mums! Sen efter fikat är det plugg för heeela slanten.. Puh så tråkigt! Men måste verkligen bli klar med matten..

Bilder från idag





Lite bilder på mig och elin! ;)
Vi hade tråkigt och höll på och somna så vi roade oss med elins cam.

Nu har jag precis ätit och ska försöka få tag på Bälla och pyssla lite i ps :)
Hörs sen

18 januari

Vad kan man säga om den här morgonen ? Den har inte varit på min sida iaf. Ramlade när jag skulle gå till bussen och skrapade knät och händerna, och så gick mina leggins sönder.. Buhu. Sen så måste jag till skolan för att ha dom sista 30 minuterna på min karaktärslektion (läraren tvingar mig?) Aja, ska väl gå och fixa lunch sedan byta till andra kläder, eller ska man ha mjukisbyxor på sig idag i skolan ? Hörs sen!

Nybäddad säng, here I come!

Äta något nu och sedan borsta tänderna.
Sen ska jag lägga mig i min nybäddade säng och prata med älskling.
Åh det kommer bli så jäkla gutt att somna i en nybäddad säng, det slår många saker, förutom oskar, för INGET/INGEN slår honom ;)

Godnatt ♥


Klickat hem



Allt från H&M

Kläder och blåsningen

Älskling sitter nu på bussen hem (åh så tomt det är här nu) och själv sitter jag och kollar på tv3's nya tvprogram Blåsningen och samtidigt kollar jag på kläder. Tänkte klicka hem lite kläder! Känner att det är nödvändigt. Får se vad jag hittar...

Sammanfattning av min helg

Fredag: Skola, sen efter skolan gick jag och elin och kollade på kläder och sedan fikade. Efter det gick vi till bussen där min älskade oskar väntade i bussen. När vi kom hem åt vi och sedan kollade på lets dance.

Lördag: Hela familjen och älskling var hos farmor och farfar och åt våfflor, sen på kvällen så myste jag och älskling framför tvn och kollade på robinson!

Söndag: Vaknade vid halv tio, gick upp och fixade fruksot till mig och älskling. Nu sitter vi vid varsin data och kollar lite. Vid halv två ska han och jag laga middag :) kommer bli kul, sen får vi se vad som händer.

hörs senare på kvällen!

Armband



Jag har iaf varit duktigt och gjort ett armband.
Härliga färger och enkelt gör det till en snygg och billig detalj

Formgivning

Fredag idag, och det känns som en måndag ? Haha, don't know why it feels like a monday.. Iaf, har formgivning nu och sitter och funderar vad jag ska göra resten av året på dom här lektionerna. Men problemet är att jag är så trött så jag orkar inte tänka, och när jag inte orkar tänka så har jag ingen fantasi alls. Förövrigt så känner jag mig fin idag, lite classy liksom. Gosh, jag är på bra humör idag! ;) Än så länge iaf, haha.. Ska fortsätta att försöka tänka nu, heer you later


...

Känns som jag bara är jobbig och klagar massa idag. Till och med min pojkvän tycker jag är annorlunda. Så idag blir det inget bloggande mer än en outfit bild som kommer senare (kanske, om jag orkar) Ikväll ska jag ta det lugnt och försöka få tillbaka mitt humör, för som jag är nu vill jag inte vara. Så vi hörs imorgon helt enkelt! Peace out

Smelling good and feeling clean

Kom precis ut från badrummetmed håret inlindat i en handduk efter att ha tagit en varm dusch och gjort en hårinpackning. Så nu luktar mitt hår mumsigt! Ska ta och föna håret nu, om min hårfön vill fungera det vill säga. Min hårfön har nämligen en egen vilja, haha.. Sen efter det ska jag prata med älskling, smörja in ansiktet, borsta tänderna och sedan placera huvudet på kudden och försöka sova. Hade tänkt mig att försöka somna innan elva idag, vi får se hur det går! Jag lägger mig tidigt men ligger sedan bara och vrider mig i sängen, så närmare halv ett har klockan hunnit bli innan jag har somnat dom två sista dagarna.


Room service

Ska dricka ännu en kopp te till (5e koppen sen jag kom hem från skolan) och kolla på room service som började nu! Ärligt så har jag saknat det programmet, haha.. Men än så länge tycker jag inte om det "nya" room service.. Anyway så är min hals helt paj! Till och med min pojkvän känner inte ens igen min röst! Haha, hoppas den blir bättre tills imorgon. Ska fortsätta kolla på tvn nu, bye


make up; vardag




Steg för steg:
1. Börja lägga en vit/ljusguldig ögonskugga över hela ögonlocket
2. Ta sedan en guldig ögonskugga och lägg från hälften av ögonlocket och ut, blanda sedan ihop så att ögonskuggorna smälter ihop med varandra.
3. Applicera sedan mascara!

me today





varm och mysig tjocktröja, gillare!

Jag vill hem

Jag vill hem, lägga mig under ett täcke i soffan, dricka en varm kopp jordgubbste, äta massa halstabletter och kolla på en bra film. Men det får bli en önskan, för nu väntar den sista lektionen för dagen, som tur är. Sen ska jag sätta mig på bussen hem...

13 januari

Var ensam hemma i morse, för ovanligheten, men det var skönt, och jag sprang inte till bussen idag som mamma är van att se mig göra, haha.. Iaf, började vid nio idag, svenska, och har fortfarande det. En fralle från fukostpåsen mumsar jag på nu. Snart är det idrott också, för första gången gör iår, nice. Händer inte så mycket i skolan idag, så hörs senare under dagen..


Cam

Ätit, och nu camar älskling med mig, han bara då, jag sitter bara och tycker att han är otroligt söt!

Godkväll

Vad gör alla ? Själv sitter jag och småglor på alpint på tvn samtidigt som jag kollar på kläder på datorn. Här gör man inte en sak inte! Haha.. Ska nog gå och fixa kvällsmat nu och sedan små plocka lite i rummet innan jag tar två panodiler och sover. Känner mig inte så värst pigg, så bäst att lägga sig tidigt! Skulle lagt upp en ögon make, men sen krånglar den ena bilden på hur resultatet blir så får lägga in den senare eller imorgon! Håll utkik! Nu ska jag gå och äta, bye

Kul bild down under!

ser ut som jag har påsar under ögonen under vänstra ögat! Haha


Dagens outfit




Lilla tee - Gina (ny)
Vitt linne - Cubus
Satin leggings - H&M

Varmt te och två och en halv män

Planerat lite med älskling nu tills på fredag, och det kommer bli riktigt mysigt! Hihi. Ska kolla på två och en halv män nu och mysa upp i soffan. En kopp te ska även göra mig sällskap, för min hals är inte okej.



Btw, en dagens outfit kommer i någon paus!

Now i'm home!

Hemma! Slutade vid halv tre, och ska göra det varje tisdag fram till v.7. Skönt eller vad ? Och eftersom min buss hem går vid fem i halv fyra så hann jag fika med Jennelie och Emma, ytterst trevligt! Nu innan jag ska äta ska jag ringa min underbara pojkvän som väntar på att jag ska ringa, så lika bra att göra det nu. Smell you later ♥


I skolan,

Imorse när man vaknade kände man inte alls för att gå till skolan, men nu när jag sitter här med böckerna och snackar med elin så känner jag att det är skönt att vara tillbaka, faktiskt! Förutom att jag är förkyld och halsen bränner så är jag på bra humör idag! Anyway! Sitter som sagt och snackar lite med elin samtidigt som jag svarar på frågor om friskvård.Men snart så är det lunch, och idag serverar skolan ost soppa med rökt smak ? Fråga mig inte vad det är, men äckligt låter det iaf! Haha.. Jaja, ska fortsätta nu, ha de.

Helt klar!


När jag städade så fick jag för mig att ta fram vad jag skulle ha på mig imorgon till skolan så att jag slipper sitta och grubbla på det i en timma imorgon bitti. Men det slutade med kläder överallt...



Men nu har jag slängt ihop en outfit tills imorgon och resten av veckan, skönt.. Och nu är jag också helt klar med städningen för idag! Ska belöna mig själv nu med en kopp te och rostad macka framför familjen annorlunda och sen spårlöst.


Time to clean up

Nu har jag ätit och är på humör igen! Mhmm! Ska sätta igång och städa lite i rummet nu, vilket är behövligt! För mitt rum blir stökigt som det var innan på några dagar bara.. Jag får väl erkänna att jag är lite lat, haha..


Dresscode


11 januari

Äntligen hemma efter att ha varit hos farmor hela dagen! Har hjälpt henne att plocka ner julsaker och sånt.. Fick lite pengar för det, och det klagar man ju inte över precis.. Nåja, sitter och kollar på Road wars nu och väntar på att maten ska bli klar. Men det tar ju evigheter känns det som..  Känner mig gnällig så hörs sen när jag har fått mat i magen!

Starstruck


Te och panodiler!

Hittade massa snyggt på H&M! Men tror fan att nästan inget fanns i min storlek ? Som vanligt känns det som.. Nåja, ska göra mig en kopp te och trycka i mig två panodiler, sen blir det nog att sova. Känner mig inte pigg, så lika bra att lägga sig tidigt så kanske jag är lite piggare och utvilad tills imorgon. Så godnatt!

No taste for the movies

Efter att ha sappat mellan filmerna så insåg jag att ingen föll mig i smaken. Så vad ska man istället göra en dryg kväll som denna ? Hmm.. Får nog bli att kolla kläder! Kanske hittar något som jag klickar hem ? Hope so!


10 januari

Nå, nu var det söndag kväll igen, känns som att helgen alltid går för fort.. Dagen har spenderats med älskling (som resten av helgen) och vi har bara tagit det lugnt. Nu sitter han på bussen hem till sig, tyvärr, skulle vilja att han bodde här. Iaf, nu ska jag ta mig en daim och sätta mig och vänta på att Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser börjar på 4an, eller ska man kolla på Click på 3an ? Aja, film blir det iaf ikväll!


Fredag och lördag

Ska ta en snabb uppdatering om gårdagen:
Gick upp vid halv nio och packade ner allt jag skulle ha med mig till hagadal, rakade benen, fixade mig och sedan åkte med bussen till hultsfred. I hultsfred väntade moster, linnea och hugo på mig, och vi gick sedan och fikade. Jätte mysigt! Eftersom hagadal inte öppnade förens 1 och vi hade fikat färdig vi 10 över 12 så tog vi en runda i lite affärer. Efter badet åkte vi och handlade lite sen släppte moster av mig vid stationen där jag satte mig och väntade på älskling som kom med en buss :) När han väl hade kommit satte vi oss på bussen hem till mig. Aja, vi kom hem, kollade på lets dance och åt dipp med morötter och gurka, mys! Efteråt kollade vi film och sedan la oss för att sova.

Dagen:
Gick upp vid halv elva och kollade lite på tv. Efter ett tag började jag med att göra frukost till älskling, nudlar! Hihi. Han kom upp, åt, och sedan gick vi ut för att han skulle fotografera lite. Nu sitter vi här och tar det lite lugnt, älskling ska hjälpa mamma med maten, hehe. Aja, orkar inte skriva mer, hörs senare, kanske :D


Älskling, te och packning

Pratar med min kära pojkvän nu och ska gå och göra mig en kopp te! Efter tèet ska jag gå och packa lite badsaker och sånt tills imorgon så jag slipper stressa med det imorgon bitti. Aja, säger godnatt nu för kommer inte orka blogga senare och har inte så mycket att skriva iaf! Så ja, godnatt ♥

I jakten på bikiniöverdelen...

Vänt upp och ner på hela huset nu på jakt efter bikiniöverdelen, men jag hittar den inte! Får panik! Men som tur är så hittade jag min andra. Aja, sitter nu och väntar på att pappa ska komma hem från affären med middag så att jag kan äta någon gång, i'm starving! Haha..

Kom fram, kära bikiniöverdel

Sitter för stunden och lyssnar på lasse och dricker ett glas citronmix, mums ♥
Funderar också på vart jag kan ha lagt min svarta bikini överdel som jag behöver tills imorgon.. Moster tyckte att jag kunde hänga med henne, linnea och hugo o bada imorgon, och då tänkte jag: What the hell, its gonna be fun! Så då bestämde vi att jag skulle med. Och då är ju överdelen behövande.. Haha..
Ska rota igenom hela rummet igen och förhoppningsvis hittar jag den! Talk to you later

H&M Fashion Studio




Dom outfitsen får gärna hamna i min garderob

Dagens outfit


7 januari

Godmorgon!

Vaknade precis nu av att någon ringde hem hela tiden, så då kändes det tvunget att gå upp. Whatever! Ska väl gå och göra mig frukost (eller lunch?) och kolla lite på tv innan jag fixar iordning mig för att gå ut och gå en promenad! Känner att jag måste gå ut och gå en lång promenad, för när jag vaknade kände jag mig äcklig och tjock.. Så den känsla ska bort! Aja nog om det, vi hörs sen!


Godnatt

Ska prata färdigt med älskling och sen stänga på en film. Efter det blir det att sova ♥ så säger godnatt nu!


Done with the cleaning!

Nu har jag städat färdigt för ikväll, och nu väntar två och en halv män på tvn och en kopp jordgubbste på mig ♥


BMI



17.6 i BMI ?
Jomenvisst.., Jag som äter som äter 24/7 och aldrig tränar!

Vill du också kolla ditt BMI ?
http://www.markazits.com/diet/bmi.php
Gå in på länken och kolla.

Food time

Så var dom fyra avsnittet avverkade, och det var ju synd att annelie åkte ist för jackie.. Nu ska jag iaf  gå och äta och sedan är det dags att städa. Tyvärr, för det är så jäkla tråkigt, men sånt som måste göras!


Paradise hotel

Nu väntar 4 missade paradise hotel avsnitt på mig på tv6 play, hörs sen ♥

Välkommen till Videofy...



Blivit godkännd nu!
Så nu kommer det komma videoinlägg ;)

En fråga..

Är det bara jag som gråter när jag tar Otrivin Menthol's nässpray ? Haha..

6 januari

Kom hem vid halv två inatt, gjorde en macka, pratade med oskar, gick och la mig och sen somnade jag som ett ljus och vaknade nu vid halv ett. Så skönt att sova! Nu har jag gjort nudlar och ska sätta mig och äta det nu framför tvn och prata lite med mamma.

Nej men nu ska jag äta! Magen kurrar...

Bilder från igår btw! ♥


sötbälla! :)




Bälla time!

Nu ska jag träffa Bälla, så nu är jag riktigt glad, cause i miss that girl ♥
Hörs sen med bilder!

Förändringar



Haha, nästan en två år gammal bild.
Tänk hur äckligt mycket man förändras

Veckans blogg!

Funderar på att ha en veckans blogg!
Så anmäl din blogg med en kommentar.
Sen väljer jag ut några som sedan tävlar om att bli Veckan blogg!

Lång promenad

Inkommen nu efter en promenad i 15 minus! Brr, men skönt var det att komma ut iaf och få frisk luft. Den stora frågan är vad man ska hitta på ikväll ? Alla är på metro så ja.. Får se, ska iaf kolla igenom lite bloggar nu och sen ta en varm dusch!

ice cream

Sorterat lite nu, men blev avbruten av mamma som sa att vi skulle äta glass, chokladsås och frukt, mums ♥ sen blir det två och en halv män  och en promenad :) hörs sen!

Fyra av fem toasters



Vet inte om jag har skrattat för lite idag, men nu skrattar jag så att jag nästan gråter! Haha..

Tips!

Blogglista.se

Om du vill ha en större blogg så är blogglista ett bra sätt att komma igång!
Tryck på knappen och registrera dig!

Sortering på G

Nu har jag mätt upp var min nya garderob ska stå och även varit hos farmor och farfar och hämtat lådor till förvaring :) ska börja sortera lite saker som ska sparas i dom nya lådorna och slänga lite saker som jag inte behöver. Kommer säkert hitta saker som jag trott att jag slängt för länge sen.. Haha

5 januari

Idag när jag vaknade så låg det en VR till mig på vardagsrumsbordet, och den förgylde min förmiddag! Resten av dagen har bara spenderats framför tvn. Idag känner jag inte alls för att gå ut eller göra något, men ändå så har jag en garderob som står och väntar på att bli rensad..


new in


dresscode


love

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,

Ny header

Nu har jag suttit och kämpat med en ny tillfällig header, och det blev en förbättring direkt.
Anyway! Jag är hungrig, så nu ska jag gå och göra varmamackor ♥


SEX ON FIRE


Mr. Bean



När man har så tråkigt och är så trött att man skulle kunna somna sittandes, Då är Mr. Bean räddningen.
Hahahah, jag skulle vilja vara som han! Inte bokstavligen

hur gör man..?



Hur får man in en sånhär header på sin blogg ?
Någon datakunnig får gärna hjälpa mig..

4 januari

Gick upp vid halv nio idag och fixade mig, sedan vid tio åkte jag med farmor och farfar in till vetlanda för att shoppa! Farfar köpte en ny platt tv och jag hittade typ nada.. Allt jag verkligen gillade fanns bara i storlekarna L och XL... Kommer bilder senare på vad jag hittade iaf.. När jag kom hem vid två möttes jag av en jätte glad oskar som hade saknat mig! Nu har han satt sig på bussen hem och jag ska titta igenom lite bloggar och sedan gå och ta en kopp te och lägga mig i soffan.

Mys

Nu ska jag gå och titta på tv med älskling ♥ mys! 
Vi hörs imorgon, för resten av kvällen nu ska jag bara mysa i oskars famn och njuta av att vara så lyckligt lottad!

Ny design!

Nu har jag suttit i två timmar och hållt på o fixa en ny header och design. Headern blev helt lustig så fick bara bli en ny design. Så vad tycks ? Kanske lite för mycket rosa, but me like!

god damn, you're beautiful


Brr

Orkar inte gå ut, det är för kallt + så rinner min näsa. Så ska ta massa nässpray och placera min rumpa i soffan. Där lär jag nog sitta tills efter klockan åtta, då project runaway är slut.

kebabpizza in my stomach

Precis ätit kebabpizza med vitlökssås! Och ja, nu har jag en mindre god andedräkt.. Men vad gör det! Haha, oskar får stå ut.. Skämt o sidå. Funderar på att gå ut en stund nu, för annars somnar jag när som... Är det bara jag som blir trött efter jag ätit pizza ?

3 januari

Hej bloggen!

Varit ute med familjen och älskling hela förmiddagen ute vid järnsjön. Pappa, jocke och johan pimplade medans mamma, jag och älskling satt vid en eld och grillade korv och frös. 10 minus ute, så man var som en isbit när man kom hem igen... Nu har jag iaf fått tillbaka känsel i mina tår! Ska iaf krypa upp i soffan nu med ett täcke och fortsätta kolla på tv, får se om jag råkar somna till med..






frusen sötis ♥


saturday night

Precis ätit daimtårta, och åh så gott det är! Älskling sitter och kollar på harry potter (som han har gjort sen klockan halv sju) och jag tröttnade på filmen så jag gick och satte mig här.. Snart börjar robinson och då blir det mys i tvsoffan med oskar plutten!
Nu ska jag kolla igenom några bloggar sedan gå och pussa min pojkvän som sitter och väntar på mig i soffan ♥


2 januari

Vad gör alla ? Själv sitter jag och glor vid den stationära datorn och väntar på att min pojkvän ska komma hem från virserum! han är där med pappa och handlar.. Haha, orkade inte hänga med & han ville godis! so hey, i can't blame him! Cause candy is delicious! När han kommer hem ska vi hjälpa mamma att laga lasagne.. Mums! Nej nu ska jag fortsätta att vänta på honom, bye

storfot

Inte suttit något vid datan idag, that's the reason to my bad upd!
Anyway! Varit och kollat på när min lillebror åkte skridskor, och fy satan så kallt det är ute!! Oskar och jag skulle också ha åkt, men eftersom mina skridskor blivit för små sen sist jag åkte så blev det inte så. Nu sitter vi iaf och kollar på snålvatten och jäkelskap (?) eller jag iaf, plutten läser i fototidningar och håller på med inställningar på sin kamera. Sen ska jag trycka i mig fler huvudvärkstabletter, för min huvudvärk vill verkligen inte låta mig va..


nyårslöften


Vad har ni för nyårslöften ?

1 januari

Första dagen på det nya året! Och det började med att jag hade sprängande huvudvärk, puh.. Men något säger mig att det här året kommer bli toppen bra! Och jag ser fram imot året. Förresten, vad gjorde alla igår ? Själv hade jag en mysig nyårskväll med min familj och pojkvän. Och jag fick min tolvslags-puss av babe!


nyårspussen ♥

Nu ska jag kolla på någon film som går på tvn, hörs sen

RSS 2.0