it's hard

Just nu är det väldigt jobbigt. Återkommer

allt jag nånsin önskat


Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le.
All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.
Och vad livet vill oss lära, är att framtiden är vår.

För du är där när ingen ser mig, du är där när stormen yr.
Du är där när natten skrämmer, du är där när dagen gryr.
Jag vill alltid ha dig nära ♥
Och vad som än händer, så är det alltid du och jag.

how good


Hur snygga är inte shortsen ?!
bild från lookbook

fashion


get up


Vilket väder! Bussen var sen både till och hem från skolan. Annars så var engelska b lektionen idag ovanligt rolig. Eveline, Marica och jag diskuterade spårvagnar och tunnelbanor bland annat. Värt. Men nu måste jag öppna mitt paket från H&M som kom idag! tjing

what i'm up to


Nu: Duschen
Sen: Äta kvällsmat
Senare: Prata med finaste Oskar.
Efter det: Sova

frulle


Äter choklad till frukost och ska strax fixa allt inför den sista arbetsdagen, 14-20. Hoppas tiden går fort.
Hade tänkt att göra tidsinställda inlägg men kan inte ladda upp bilder från minneskortet nu ?

you think you know me


oj det..

.. var ett tag sen. Men har jobbat från 8-17 idag, så är gaanska trött nu. Imorgon är det sista dagen på apun. Sorligt. Kommer vara slut på måndag när det är dags för skola igen..

i want


light it up


Godmorgon. Ska alldeles strax klä på mig och städa lite innan det är dags för jobb. Börjar vid två och slutar vid kvar över nio ikväll. Men ska göra något tidsinställt inlägg som poppar upp under dagen :) bra va ?

torsdag


Mysig dag. Vaknade brevid finaste oskar, gick och åt pizza med oskar och mamma, sen hem, sen bakade vi pepparkakor (mums) och sen var det dags för oskar att åka igen.. Hatar att se han åka iväg med bussen. Var ledig idag om någon undrade, men hela helgen består av apu..

Nu: lussebullar

like it


Tröjan får gärna bli min.

forget about the world


Tidsinställt.
Befinner mig just nu på jobbet, men ska snart gå till bussen.
När jag kommer hem ska jag beställa en klipptid.
Sen kommer min älskling. Underbart.

cause baby


Lyckades få ner min H&M beställning från 800 kr till 400 kr. Tack mamma att du övertalade mig om att det snart är jul, och det innebär att endel kanske dyker upp iaf. Nu börjar jag få ont i rumpan av att sitta så ska gå och göra mig en kopp te. tjing folks.

the one thing i got right


i love you with my whole heart

ska jag eller ej



Kliar i fingrarna nu. Trycka på beställa eller ej ? Det är frågan.

take it or leave it


Bra dag på jobbet. Snö storm ute. Mindre bra. Börjar lukta mat i huset. Kanon bra!

lost your mind


Kul att det jag tänkte beställa på h&m nyss är slutsålt. Får väl vänta med att beställa.. Kollar csi nu men ska fortsätta att skriva på min apu uppgift. Annars, har ni haft en bra dag ?

shoes


10 av 10 toasters

i dont want to go


the one thing


Efter att ha pluggat i mer än fyra timmar nu, så förtjänar jag en varm dusch och sen titta på tv och äta lite choklad. Efter en hel ledig helg så är det dags för apu imorgon igen, 7.30 - 14.00. ha en fortsatt bra kväll

a photo


watercolour


so yesterday


darling


If only you could see the way you shine ♥

mys-outfit



big city life


rensning


Garderobsrensning i tisdags.
Slängt gamla underkläder nu och lagt undan tee's och linnen som inte längre används. Ska till en insamling. En bit på vägen, men har fortfarande en massa att sortera och slänga, så som koftor och byxor.. Lär ta sin tid. Men kommer vara så värt det då min garderob svämmar över.

dear friends


I miss you 3, alot.

Snöoväder utanför fönstret. Kollar på  That 70s show och ligger i soffan med ett täcke. Väntar på att min pojk ska komma. Åh, ge mig tjugo över fem nu så att jag får pussa han!

saknade till havs


Ledig idag, på lördag och på söndag. Behövligt med den här mensvärken.. Killar har det bra ibland som slipper sånt.. Pappa åkte precis till vetlanda på lite ärenden, så passade på o be han köpa lite till mig. Snäll han är. Well, har lite bilder att slänga upp och ta igen efter fattigt med inlägg här.

tufft liv jag lever..

.. men någon måste leva det. Haha, nej skojar, men det är ganska tufft med tidiga morgnar. Som ni märker kommer bloggen lite åt sidan när jag har apu, hoppas ni är förstående :) annars har jag ont i magen och ska se halv åtta hos mig nu!

home sweet home


Fullt upp idag med att sortera och slänga gamla kläder, men är ändå inte klar. Annars kom jag hem från jobbet för ca 20 minuter sen, och nu väntar duschen.. Imorgon är det upp vid 20 över 5 igen!

lookbook.nu


godmorgon


Vaknade nyss. Men har en massa som ska göras idag innan jobbet ikväll. Så bäst att sätta igång, för känner på mig att det lär ta tid att rensa garderoben.. latero

just like that


Börjar inte jobba förens kvart över fyra imorgon. Vilket betyder sovmorgon. Men är för trött för att vara vaken länge så ska sova nu strax. godnatt

nytt


Nya jeansleggings från h&m!

samma kavaj



Samma kavaj. Stylat på två olika sett. Två olika dagar.
Viket var snyggast ? Översta eller understa ?

borta en stund


Oj det var ett tag sen nu.. Inte hänt så mycket mer än att vi firade mamma igår och farsdag, sen jobbade jag kväll. Idag har jag också jobbat, till två. Men nu kollar jag på tv och ska nu gå igenom kommentarer och bloggar :)

för dig ska jag göra det tusen gånger om



Idag: Apu, hem och äta, jobba, städa, plugga.
Rolig dag va ? Tur att jag kan glädjas över att det är fredag imorgon, och då kommer finaste pojken på bilden ♥

does it matter




new things


2 bh:ar (den understa är mer röd i verkligheten) matchas med oversize linnen och tee's

1 bh och ett solpuder

Underkläder

Tubhalsduk och leggings

vantar

frukost


Frukost nu. Sen vid halv sju tar jag bussen till min apu. Börjar halv åtta men får sitta och glo i 45 min innan dess. hörs när jag kommer hem

what i want


new foundation



ny foundation och farsdagpresent införskaffades i lördags. tråkig som jag är så har pappa redan fått presenten.

vecka44









foodandnowtv


Precis ätit middag, som för min del blev en kebabrulle. Är sugen på att gå ut och gå, men så fort jag tittar ut så försvinner lusten. Fortfarande snöstorm ute.. Mamma kom hem med mitt paket idag plus lite annat, visar sen!

new jacket


599 kr på h&m,
finns även i grön

lovely socks


snow


När jag vaknade idag och drog upp rullgardinen och kollade ut så var det snöstorm ute. Det snöar fortfarande, men som tur är så ska jag inte ut. Är ledig idag, vilket inte är helt fel. Men nu blir det lunch :)

want


18 månader


Ett och ett halvt år idag, med världens finaste oskar <3

home again

Skön första dag på apu:n. Kom hem strax efter halv fem (inte helt fel att komma hem till ett paket som ligger på sängen) och bara ätit och kollat lite på tv. Strax blir det att plugga och sedan ner och jobba lite till med pappa. latero

what goes around


Jeans idag, för ovanlighetensskull.
Well, dagen har bestått av städning och har även lagat tacopaj som ska med imorgon till apun. Shit, har verkligen ingen lust med apu, men 3 veckor går fort, och jag börjar 9 imorgon. Ska in i duschen nu innan filip och fredrik börjar på femman. tjing

du kommer aldrig brinna så igen


Lördag kväll, och jag vill inget annat än att åka tillbaka till min pojk. Så ensam. Men nu ska jag äta, magen kurrar. Sen blir det mys med familjen.
Btw, köpte en ny foundation idag, visar sen!

saturday


Old photo on myself.

Sitter nu i oskars säng och väntar på att han ska komma hem från kalmar (hämtar en) Men det finns inget att göra, så ska ner och börja fixa mig lite och sånt tills han kommer tillbaka. Vid tre/fyra kommer mamma och familjen till oskarshamn, då ska vi till min mosters grav och tända ljus.

around


Snygg vardags outfit!

what love really is


Gud va jag älskar myskvällar! Känna sin älskades kropp nära och mysa under täcket till en film. Och känna sig älskad. Jag är lycklig. Skulle inte byta bort den här lyckan mot något. Nu ska jag pussa min finaste pojke och säga hur mycket jag älskar honom. Godnatt

Mobil inlägg

Skriver på Oskars iphone4 nu mesans han spelar lite cod :) ikväll blir det chips och dipp, mums!

grattis


Grattis på födelsedagen, Frida! :)

until the world ends


wants



dreams come true


baseballjacka - gina, svart tunika - h&m, leggings - gina

feel good


you make me smile


Snart ut och gå en runda med mamma, senare ska jag med henne på ljusparty. Och vid ca klockan nio kommer min finaste till mig. Glad tjej! Har gjort lite tidsinställda inlägg som kommer upp här under kvällen! :)


snygg tjej..


..med snyggt hår! mary kate olsen

nobody said it was easy


1:a november idag (redan?!), och första dagen på lovet. Tiden går fort. Mina planer idag är att jobba och hälsa på farmor. Måste göra nått mer än att bara sitta inne som jag gjort i fyra dagar nu, haha..

RSS 2.0