wantie


hur snygga ?!

you're amazing


hang with me



















Bilder från veckan som gått + lite mer

going back to the start



kofta från h&m

Älskling är hos mig. Och idag har jag spenderat två tinmar åt att baka och laga mat till familjen. Stolt tjej. Ikväll ska jag packa och lite, för imorgon åker vi till babe, och där stannar jag till lördag. återkommer

outfit




-


godmorgon världen


Skönt att Daniel åkte ur idol igår, det gjorde gårkvällen lite bra iaf.. Annars vaknade jag nyss, typ, och kollar nu på tv. Ingen lust att gå ut idag så ska spendera en eller två timmar framför tvn ist.

down the rain falls


weheartit.com

äntligen lov


Nu är det lov på riktigt. Även om jag varit hemma från skolan idag med. Men nu är det på riktigt. Det ska jag fira med räkmackor med mamma och bror! Pappa och min andra bror är på andra äventyr.
Fick även mitt apu schema förut idag. Och det var inget att hurra över precis! Sista veckan jobbar jag måndag, tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Kommer dö..

some good stuff



























lookbook.nu









maybe she's born with it


Mineral puder från Maybelline.
Någon som testat den ?
Vad tyckte ni ?
Själv tyckte jag inte att den täckte så bra som jag trodde, och svårt att få det att se jämt ut. Men pudret kändes lätt på, vilket är ett stort +!

the world is mine


Vart hemma idag från skolan. Eftersom jag har haft sån fruktansvärd värk i magen. Just nu ligger jag ner krupen i soffan med en filt och ska kolla på huset fullt med en kopp te.

dagens



new clothes


Skjorta 199 kr


Tröja 159 kr

Det här hittade jag igår på familyhouse igår när pappa och jag var där! :)

new shoes





Bootsen på översta bilden är mammas, men de fick vara med på bild för hon har gått och köpt sig ett par skor som jag tycker är gö snygga!
Dom andra paren är mina nya som jag köpte i lördags! :)

how i want to look


i will never leave


Samtal vid halv fem i skolan, efter det gick jag och pappa och shoppade (tänk att jag fick med mig honom!) och handlade lite mat. Kom hem vid halv sju och nu ska jag pluggaaa!

dresscodes

1.


2.


3.


Vilken outfit gillar du bäst ?

who knew


skolan är min grej. allt flyter på och räknar ner dagarna som är kvar nu innan lovet.

min lördag





I lördags blev det en tur till Vetlanda för att köpa skor. Blev donken och godishuset också. Köpte båda paren som syns på bilden ovan. Bättre bild kommer.

this is me



de tre vännerna













Några bilder på mig och mina kära vänner elin och melli. och med dom önskar jag er en bra kväll. själv ska jag äta chips och kolla på film med familjen :)

this is it


Här är boken som tagit upp min tid efter skolan. Men nu är den färdigläst och nu ska jag skriva en riview och en reading logg om den. sista saken som ska in till lovet

mobilbilder














ja rubriken säger allt

bra blogg.se

Skönt att blogg.se äntligen har fixat tidsinställda inlägg. För gå kan jag som inte har tid till bloggen hela tiden längre fixa inlägg som ploppar upp lite här och där :) haha. nej men skönt att det är sista veckan nu innan lovet, för jag behöver lov och vila. men en sak: varför ska alla lärare trycka in uppgifter och prov sista veckan innan lov ?

lite åt sidan


Läkaren igår. Tarmkörtelinflamation, igen.. Skolan idag. Kollade på film sista lektionen: dagboken, hur fin film som helst! Annars som ni ser på bilden ovan så äter jag munk och ska tag i lite skolarbeten, i väntan på min pojkvän.

Och bloggen kommer fortfarande lite i andra hand då jag har så mycket att göra.

speciellt


inget speciellt. stor stickad hofta, stickade leggings och ett linne. simple

tre ord


jag älskar dig ♥

även om det är svårt ibland, så vet du att jag aldrig kommer släppa dig. för det är dig jag vill vara med, dig jag vill leva med. du är så underbar. varje gång jag hör din röst eller ser dig så får jag ett lyckorus i hela kroppen. det vi har är äkta, och inget kan förstöra det vi har tillsammans. du är speciell för mig, och den finaste personen som finns. jag har gett dig mitt hjärta, och det är ditt föralltid.
oskar, du är allt ♥

kan inte vara bra jämt

Mår inte toppen just nu. Men lovar att slänga in en dagens. annars hörs vi när vi hörs..

hinner inte med allt

Puh! Fullt upp 24/7. Men nu har jag hemma iaf, och skönt är det. Men eftersom skolan kommer i första hand så hörs vi imorgon, för massa info om språkhistoria ska in i mitt huvud tills provet imorgon..

just chilling

Kvällsmat framför tvn. Sedan dusch. Har ett svenska prov i språkhistoria med som skulle behövas pluggas på, men orkar jag det ? Nej, får väl ta det i sista minuten.

they know what i want


svart kofta

Sovtröja, leggings, benvärmare, strumpor

längre linne

trosor och kortlek

strumpbyxor, nagelfilar, sminkborste, knästrumpor (med söta rosetter upptill), och mineral foundation från maybelline.

necessär och twix

Tack mamma, och tack pappa. (dom fick med sig pengar av mig, för att handla åt mig när dom var på ullared)

new


tjupp tjupp

HAHAHAH, ful rubrik.. Jajaj, håller på att fotografera lite nyinkomna saker, så återkommer strax!


all the lines across my face


Godmorgon! Vaknade redan halv nio idag, och sa hejdå till mamma och pappa som åkte till Ullared då. Dom stannar där tills imorgon. Annars lyssnar jag på musik och kollar lite på jackor :) skickat efter en jacka, men nu har jag hittat en annan.. svårt det där. jajaj, ha en bra dag, fellows!

älskade fredag


Dagens outfit

Hur lycklig kan man vara egentligen över att det är helg nu ? Åh, lovely! Sitter och väntar på att min pojkvän ska komma till mig igen :) om typ en timma..  Och att pappa ska komma från vetlanda. Han skulle köpa lite till mig, men återstår att se om han lyckats. Men innan dess ska jag hjälpa mamma med maten. Ha en bra fredag!

en dagens


Såhär ser jag ut idag! Inte mycket för världen kanske, men har den nya koftan iaf!
Sitter i skolan nu, och min pojkvän är på ingång för att sedan hänga med mig hem.

a little change


Ett år gammal bild. Förändrats lite kanske ? Jajaj, ska snart sova, är hur trött som helst! Visst kan man inte annat än att älska sängen ? Godnatt!

close up






Koftan skulle jag kunna bo! Så mysig och skön!

färdig städad


Nu har jag städat klart. Så nu ska jag belöna mig själv med choklad, innan det är dags för plugg.. Höstlov hade inte varit fel nu.

H&M PAKET


Close up comes later

2 old outfits






Bjussar två gamla outfits

13 oktober


Åh vilken dag! Men nu är jag hemma, och när jag kom innanför dörren så låg det ett paket från H&M på min säng. Inte helt fel att komma hem till. Men nu ska jag äta och klämma in ett besök hos farmor och farfar innan rummet ska städas..

sound of silence


inspiration

when you are hurt


Vet att bloggen inte är bra atm. Men skolan tar upp all min tid. Min "ta det lungt stund" är vid nio, då det är desperate housewifes. Skulle gärna byta bort lite skolarbete mot några timmar utan att behöva tänka plugg. Så, någon som vill byta ? Nu väntar duschen.

last week



förra veckans, someday

ganska..

.. så dålig uppdatering. men hinner inte alltid med bloggen, t.ex, då jag kommer hem halv sex nästan varje vardag (om jag inte har en snäll lärare som låter mig sluta tidigare) men LOVAR att försöka hinna med att slänga upp en bildbomb och en dagens!

just det..


Har ju fått tillbaka min plattång nu som varit borta i mer än 1 månad! (På lagning) Ganska såå glad tjej!

one outfit




10/10-10

Ja idag var det då den 10 oktober 2010. Lite speciellt. Har som sagt varit hos min pojkvän i helgen, därav min dåliga updatering. Men innan jag drog till honom i fredags så åt jag och fyra bra vänner på Bambugården. Inte helt fel. Text inlägg, men bilder kommer senare/imorgon.

Godmorgon


Sitter just nu och äter frukost. Packade det sista förut, så nu är det klart med. Borde plugga lite till provet, så får väl göra det. Slutar halv ett idag, vilket inte är helt fel.

so much to do..


.. in so short time. Och huvudvärken släpper inte, så vet inte hur engelska B provet kommer gå imorgon när jag inte kan plugga pga värken.. Hm, spännande.. Annars ska jag packa efter att csi miami slutar om fem min. Ska ju till min bebis imorgon! Gosh vad jag saknar honom! Ovan är en söt bild från idag! Enjoy!

it hurts


Att sitta på lektion nu med världens huvudvärk känns inte riktigt som en tio poängare. Men det är bara att bita ihop.. Lektion om demens nu, sen lunch och handmassage och venprov. Jaa nästan alla lektioner idag är Karr ämnen. Så ser min torsdagar i skolan ut, men jag vill bara hem..

mitt nästa köp


just an other day


Middag hos farmor och farfar efter skolan. Inte helt fel. Kollar nu på huset fullt och kikar på h&m's hemsida. Funderar på att fylla på min beställning som kommer nästa vecka. Men återkommer då jag mår bättre.

nobody said it was easy


Nu: Duschen
Sen blir det att plugga, prata med babe och sova. Godnatt

lite inspiration/tips


Ja såhär ser min garderobsdörr ut! Urklipp från tidningar som inspirerar mig. 
Ett tips är att göra som jag, om ni också har svårt att komma på vad ni ska slänga på er för kläder en morgon då ingen inspiration finns. bara att skriva ut eller klippa ut bilder på snygga oufits, som ni tycker om :)

bildbomb






















Någon ville ser mer bilder från skolan osv, so here you go! Varning: kommer fler bilder!

olle hedberg


yesterday is a history


Var så fruktansvärt trött idag i skolan, så jaa, dagen har bestått av mycket skratt. Kan bara säga att OP09 är så jäkla bra :) tog bussen till virserum efter skolan för att pappa var där och handlade och skulle hämta ut min plattång, men när vi kommit hem sa han att han hade glömt att hämta ut plattången ?! Rolig som han är.. Måste plugga nu, känns som att det är det ända jag gör nu för tiden ?

how i looked today




en tjej som har fullt upp


Samhällsfrågor, fall i medicinsk grundkurs, läsa bok i engelska B och plugga till prov i engelska B. Ja så har min måndagskväll sätt ut, varvat med Ullared på tvn. Tur att tvn finns. Nej måste fortsätta att plugga, det tar aldrig slut liksom.

btw, någon mer än jag som har problem att ladda upp bilder ?

you are just a little baby


Svarat på kommentarer och har helt glömt bort att titta på klockan. Bror kom nämligen in och sa att jag skulle komma, och att han sa till mig för en halv timma sedan, vilket jag helt glömt.. så ska hjälpa han, sedan lovar jag en bildbomd. spännande va ? haha

4e oktober




Måndag, kära måndag. eller ? Kanelbullens dag idag iaf.  Kom hem vid fyra och har nu lite skuldkänslor att jag inte tagit tag i allt plugg som ska göras än. Men först ska jag till affären och köpa honungsmelon. Och kanske cola. Onyttig eller ej ? Det är frågan..


don't let the rain fall

Går inte att ladda upp vissa bilder ? Någon mer än jag som har samma problem ? Aja, duschade precis och kollar nu på Irene Huss. Dricker cola och äter upp godiset som köptes igår också. Har ni en/haft en bra söndag ?


tips


Helt klart den bästa deodoranten.

köpt




Detta köptes i lördags. Marknads godis, pennor och en väska + rosor till baby och mamma.

Fredagens outfit





Såhär såg jag ut i fredags. Och i lördags var det marknad i Målilla. Så vi åkte dit, hittade lite som jag slänger upp bild på senare. Annars har min älskade oskar åkt hem nu. Känns tomt. Men nu ska jag hjälpa bror

this is what i was wearing yesterday



neutrogena


Pappa kom hem med en make-up remover från Neutrogena till mig. Hur snäll ?! Tack pappsen!

you don't always have to be on top




Kom hem från skolan för cirkus en halvtimma sedan. Äter salta pinnar och lyssna på musik nu. Pappa kommer med kebabpizza snart, då ska det ätas! sen kommer min pojkvän om en timma, efterlängtat!

RSS 2.0