tips för att få hår med mycket volym!

tvätta håret med lite schampo, skälj ur, sen när du tar i balsam i håret ska du bara ta balsam i längderna, alltså inte i hårbottnen! sedan fönar du håret upp och ner, det ska bli helt torrt. efteråt tar du i puder och fönar lite till. mina små tips till ett hår med mycket volym :)

skoljoggen avklarat

och nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli halv fyra så att bussen går! vill bara hem just nu och lägga mig i soffan, kolla på tv och dricka en kall cola.

älskling, kom och pussa på mig!


rast, och det finns inget att göra

väntar nu i skolan på att klockan ska bli halv fyra så att jag kan få åka hem. älskling kommer nog idag igen, för han har sovmorgon imorgon, så får se vad jag hittar på för gulligt tills han kommer, hihi, jag gillar att överraska, det är så mysigt att se reaktionerna när man överraskat  :)

mamma skickade precis ett sms och skrev att mina pengar har kommit in på kontot nu, äntligen typ! så nu kan jag shoppa igen.. har lovat mamma att jag ska börja ha mer koll på mina pengar, eftersom jag är väldigt duktig på att slösa pengar på onödiga saker, som t.ex. godis och pizza, men no more! jag ska bli en liten ekonom!


trött & förkyld

så känner jag mig idag, pff! har bara en lektion idag, och sedan skoljoggen, palla det egentligen, men får se om jag får gå eller göra nått annat, eftersom jag har problem med mina höfter. aja, uppdaterade inte igår pga att jag och älskling hade mys kväll efter att vi fixat mat, så hade ingen stor lust att sitta vid datan då ♥

dagens

DAGENS VILL HA: en huvudvärkstablett
DAGENS KLÄDSEL:jeansleggings,svart linne, vit kofta och en sjal
DAGENS FRISYR:uppsatt
DAGENS LÅT:larswinnerbäck - om du lämnade mig nu
DAGENS PLANER:vara med baby, laga mat, mysa och sova
DAGENS SAKNAD:oskar
DAGENS DUMMASTE:seg dag
DAGENS MISSLYCKANDE:inget
DAGENS DROG:datan
DAGENS KÖP:frukostpåse
DAGENS GODIS:inget alls
DAGENS HUMÖR:ont i huvudet, men annars glad
DAGENS CITAT:
DAGENS ROLIGASTE:kommentarer i klassen

rolig dag ?

den här dagen har varit den segaste på länge, och nu sitter jag i skolan med ont i huvudet och väntar på att min efterlängtade pojkvän ska komma så att vi kan gå och fika!

hiss!



hiss till Jessica Albas nya hårfärg! Otroligt läcker färg och den passar perfekt nu när vintern kommer närmare! och den ser även naturlig ut.

Vad tycker ni om hennes nya hårfärg ?



10 tips till fin ögon makeup!

1. Glöm inte bort att sudda! Makeup i skarpa fält är aldrig snyggt. Oavsett nyans så gör det sig bäst om man suddar ut och matchar.

2. För att få till den perfekta appliceringen av flytande eyeliner så är det bra att börja med en mall. Applicera den formen du önskar med en mjuk svart ögonskugga, sedan täcker du över denna i korta drag med med penseln du har doppat i flytande eyeliner för att få det bästa resultatet.

3. Innan du applicerar mascaran är det viktigt att komma ihåg att böja ögonfransarna. På så sätt får du ett piggare och frächare utseende oavsett hur tidigt det är på morgonen.

4. Sotade ögon. Det kan man enkelt få till med en svart eyeliner som man applicerar både på den övre och nedre fransraden. Knip ihop ögonen i några sekunder och du har sotade ögon på ett, två tre.

5. Om du har tunna ögonbryn, men vill ha dem lite fylligare, så kan du fylla i dem med en brow definer. Kom ihåg att arbeta med håren som de naturligt växer, och använda korta lätta drag. Sedan kan du fylla i med en mörkare nyans av puderskugga där du redan har fyllt i med brow defineren. Då skapas en naturlig illusion av kraftigare ögonbryn.

6. Om du har små ögon och vill ge intrycket av att de är större eller helt enkelt vill öppna upp ögat lite, så är ett bra tips att använda en vit eyeliner på undre fransraden. Applicera sedan en silvrig ögonskugga i inre ögonvrån, och voila du får ett öppet och vaket utseende.

7. Vaknat upp med extra puffiga och tunga ögonlock? Hoppa över de skimrande ögonskuggorna i metallicnyanser, det är bättre att satsa på mörkare, matta nyanser.

8. Har du problem med att din ögonskugga lätt fastnar i ögonglobslinjen?
Ta en bommulstuss med lite ansiktsvatten och applicera över hela ögonlocket, sedan kan du lägga ögonskuggan när det har torkat. Då sitter ögonskuggan som berget!

9. Om du ska på fest och en halvtimme innan du ska gå så upptäcker du att den flytande eyelineren är slut.
Det är ingen fara, ta bara en tunn pensel och doppa den i vattenfast mascara och påför denna sedan som eyeliner. Då har du en helt kladdsäker eyeliner.

10. För att skapa en extra mörkbrun look om du har bruna ögon så är ett bra tips att lägga ett dubbelt lager med brun eller koboltblå mascara på övre fransraden. Då skapas mycket förföriska ögon.

visst är dom söta!

åh, så söta cupcakes! jag skulle vilja kunna baka sånna!
kolla och njut.






jaja,

att mata varandra gick helt OK, haha, men jag skulle aldrig vilja bli matad när jag blir äldre, för det var otäckt och jobbigt att inte kunna göra det själv.

bara 4 timmar kvar, älskling ♥


ganska speciell lektion

karaktärs ämnen hela dagen, och nu ska vi ha något mata tema, så nu ska vi mata varandra, haha, jag och elin är i en grupp, och jag har lovat att vara snäll. vi får se hur det här går, hörs sen!

dagens hiss & diss!



hiss:
haldukar - mysigt när det är kallt ute.

fin halsduk från hm!
endast 129 kr


diss:
tjocka människor som klagar på smala - kasnke låter dumt, men varför klaga på folk som är smala,

godmorgon

sitter i skolan just nu, kanske inte det roligaste, men får förhoppningsvis sluta tidigare idag, och det kan man ju inte klaga över precis :) efter skolan ska jag vänta på att älskling kommer in till hultsfred vid fyra, sen ska vi två gå och fika, mys ♥

köpa?

har velat köpa dom länge, och nu funderar jag starkt på att ta tag i det och köpa dom!

vad tycker ni ?


smink tips!

jag vill tipsa er läsare om den här foundationen, täcker ordentligt och den är inte jobbig att ta på. den är verkligen den bästa foundation som jag har haft. så ni som aldrig har testat den tycker jag ska köpa den och testa den!


vad gör alla?

själv sitter jag och dricker fanta & bläddrar mellan idol och färjan, så kan det va när man inte vet vad man vill se.
börjar känna mig sjuk ? men det har säkert bara med vädret att göra, hoppas så iaf, för jag vill inte bli sjuk, för det är så tråkigt att bara ligga hemma och glo..

jag och mitt glas med fanta, haha ♥

rosa & fin klocka!

jag är inte så mycket för att ha klockor, tycker bara dom är ivägen, men man kanske borde ta och köpa in den här fina klockan! ett + är att den är rosa :)

995 kr
www.nelly.com

dagens hiss & diss!



hiss:
stickade koftor - varma och mysiga nu när det är så kallt ute.
lackleggings - passar lika bra till vardags och till fest.

diss:
anna anka - förstår inte varför hon har blivit så stor ? jag klagar inte eller nått på henne, undrar bara vad hon gjort för att helt plötsligt bli så stor så att hon tar över allt prat om svininfluensan.
regn - tråkiga regniga dagar är det nog ingen som gillar.

tror det blir bra..

har suttit hela eftermiddagen nu sen jag kom hem med att försöka fixa min blogg, så nu är den iaf lite bättre, men bara lite.. är inte så bra på att fixa, men den får duga nu.

ny design

ska försöka fixa iordning min blogg snart, ska bara börja förstå hur man gör. förhoppningsvis blir designen bra :) aja, har formgivning nu, men ska sluta strax, så vi hörs när jag kommer hem!


riktigt bra låt!


mums!

kollade runt på lite klädsidor, och hamnade på chicy's hemsida! och självklart blev jag kär i väskan nedanför! så snygg!
kostar 699 kr! www.chicy.se


förnyelse på g

jag måste klippa mig! men jag vet inte hur ? kanske färga håret med, men i vilken färg ? beslutångest..

love

Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du.
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.



kommer du ihåg den här dagen ? ♥

jag vill sova

usch så trött jag är! jag hatar verkligen måndagar. vill hem till min varma säng och sova. hade inte varit fel med en liten oskar jämte mig. och sen regnar det ute med, så det gör inte den här dagen bättre, inte ett dugg.


dålig uppdatering

jo jag vet att jag inte har haft en sån bra uppdatering under den här helgen, men ska berätta lite om vad som hänt, så lite snabb uppdatering kommer nu! i fredags åkte jag till baby, och i lördags åkte vi tillbaka till mig igen, sen i går så åkte pappa in till sjukhuset, med en fiskekrok i fingret, haha, vet inte hur han lyckas. resten av helgen har bestått av mys med den finaste pojkvännen som finns :)

vad finns det att göra?

sitter i skolan nu och väntar på att tåget ska gå till oskarshamn, vid halv sex, lite dryt + att jag är hungrig, haha, men wtf :) "den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge"

konstig desgin, eller fin ?

undra hur man kom på att designa ett par skor med sånna här klackar ? är dom ens bekväma att gå i ? jag skulle aldrig köpa dom iaf :) håller mig till dom vanliga skorna.


godmorgon!

sitter på formgivningslektionen nu, vi ska kolla fakta om någon formgivare, men har ingen aning om vem jag ska ta ? så tänkte jag kunde uppdatera medans jag ändå tänkte ut vem jag ska ta. känner inte alls för att vara i skolan idag, utan vill bara åka till oskar och lägga mig i hans säng och vänta på att han kommer hem, men det går ju självklart inte, för jag måste vara här idag, but whatever, ska ju till han sen iaf ;)


nästan allt klart

nu har jag packat alla kläder som jag ska ha med mig till oskar imorgon, ska bara packa dom sista sakerna imorgon bitti :) åh, längtar tills att få pussa på honom! 
aja, ska väl lägga mig i sängen och läsa vr sen sova, så godnatt! ♥

btw, om man är riktigt tyst här hemma så kan man höra min lillebror snarka, så sött! haha




vad tycker ni?

snygga eller fula ?


höst jacka!

hittade precis den här mysiga jackan bland alla nyheter på nelly.com och jag fastnade för den direkt!
879 kr  :)


dagens hiss & diss!



hiss:
paljetter - väldigt fint på plaggen.
stickade stumpbyxor - skönt och snyggt nu när kylan börjar komma mer och mer.

diss:
idomin på läpparna - vitt och fult, och det är inte ens till för läpparna.
hårsnoddar på vaderna - det räcker med ett på varje ben om man nu måste ha hårsnoddar där.

helg nu, tack ?

jag vill verkligen ha helg nu, så att jag kan få åka till oskar och få sova jämte han igen! åh, det är så mys ♥
jag är så skoltrött, så helg är efterlängtat till tusen!
nu väntar en matte lektion och en naturkunskaps lektion, sen ska jag hem och sova ? ja, tro det eller ej, men så trött är jag.


två av två klara

precis gjort den sista redovisningen, och den var nog den sämsta som jag har gjort.. whatever, fler redovisningar kommer (tyvärr, but thats how school is) nu är jag riktigt hungrig och vill ha en plankstek, haha! så hungrig är jag!

slänger in en bild på sadiya ♥

en av två klara

precis gjort klart den första redovisningen på svenskan, tror det gick bra ? hoppas det iaf.
om tio minuter ska den sista redovisningen göras, den kommer gå mindre bra.
aja, nu kom sadiya, så bye!

läcker väska!

hittade precis en läcker skinnväska (designad av kenza) på nelly.com!
för 395 kr blir den din!

är det bara jag som tycker att nitar är riktigt snyggt på plagg & accessoarer?

dålig uppdatering?

det beror helt enkelt på tidsbrist, har nämligen pluggat hela kvällen, för lilla jag har två två redovisningar tills imorgon.
idol idag, och jag är glad att nils åkte ut! undra hur han kunde komma så långt som han gjorde.
nu ska jag kolla på efterlyst och sedan göra klart det sista på redovisningarna, det känns ju som att man aldrig blir klar..

2 dagar kvar tills helgen, och jag längtar.
mys bild ♥

dagens hiss & diss!



hiss:
lindex.se - om man beställer där kan man välja att få hämta ut paketet i en valfri lindex affär ist!
2 dagar kvar till helg - härligt!

diss:
hultsfreds kommun - stänger skolar pga. att dom måste spara för att ekonomin är back på 30 miljoner ? men sen tänker dom köpa rockparty för 22 miljoner. vad är viktigast egentligen, skolorna eller att hultsfredsfestivalen ska få finnas ?
sura gamla tanter med rullator - kan inte ens säga "ursäkta" när dom vill gå förbi, utan bara kör på en med sin rullator, hur svårt kan det vara att säga ett ord på sju bokstäver ?

45 minuter kvar

slutar om 45 minuter, puh, så skönt!
är trött och saknar min säng! haha, nej men seriöst, det här vädret som är ute, regn och blåst, det gör en trött och så att man får ont i huvudet!



ursäkta

har haft dålig uppdatering idag, men anledningen är att jag har tränat och inte haft tid till att sitta vid datan förens nu, för nu har jag datalektion, inte det roligaste, but thats life :)

fynd

sitter med en kopp te och kollar på kläder, så här kommer några favoriter! ♥


        paljettväst : 199 kr


skinnjacka : 499 kr

volangkjol : 249 kr

allt är från lindex :)

popcorn+idol=mys!

har precis duschat, tvättat bort sminket och tagit på mig pyjamasbyxor, och nu sitter jag och kollar på idol och äter popcorn, mys! men hade självklart varit mysigare om min plutt hade suttit och kollat med mig ♥
vad gör alla andra för kul denna tisdagskväll ? :)

                                     


äntligen!

har lyckats få igång camen på den bärbara nu! haha, det var inte det lättaste, men nu funkar den iaf :)

kläder today

ingen bra bild!
men orkade inte ta en bättre ;)


kavaj: ellos
randig tröja: gina tricot
leggings med dragkedja: bikbok

paket



när man kom hem idag så låg det ett litet paket till mig på köksbordet, med den här boken i. tydligen fick alla dom som fyllt 16 i år den. jag är inte så mycket för att läsa, men kanske borde läsa den ?

dagens hiss & diss!



hiss:
spotify - för hur bra är det inte att kunna lyssna på musik, gratis.
nelly.com - dom har alltid snygga kläder, till bra priser!


diss:
höst - kalla och gråa dagar, tror ingen gillar det.
skitsnack - vad tjänar folk på att snacka massa som inte ens är sant ?

gammal bild

hittade en gammal och fin bild på mig och sandris, jag saknar henne. ♥                 

                                

nu ska jag försöka vara aktiv på lektionen igen! bye!

hej alla!

varit på studie besök nu på morgonen, men nu sitter jag i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja vid elva.
det är typ grått ute ? och det ser ut som att det kommer börja regna, usch!
nu ska jag äta min frukost som ligger på bordet, hörs snart!

kram


21.39, & jag är trött?

se färdigt csi, fixa mig, ringa oskar, sedan är det nog dags att dejta kudden!
förstår inte varför man alltid är så trött på måndag kvällar ?

hittade en mysig bild på baby & mig sen i somras! ♥


miss you

åh, jag saknar dig, min finaste ♥
visst är han söt när han sover jämte min katt ?


god kväll

måndag igen, och jag gillar dom inte. hade inte varit fel om helgen var någon dag extra.
på lunchen i skolan idag gick vi ner till europa och åt pizza, enbart för att fira sadiya som fyllde 17 år i lördags! mys! & grattis igen! :)

nej nu ska jag gå och läsa en bok som ligger och väntar på mig på vardagsrumsbordet, den ska vara färdig läst tills torsdag, och jag har halva kvar. hur ska jag hinna ?

en bild på lilla mig :)


SMÅ TIPS

  • För att få en bra bas när du sminkar dig ska du börja med att återfukta ansiktet så att hyn inte ser torr ut!
  • Använd silverschampoo om du bleker håret! vårdar håret samtidigt som det tar bort gula reflexer! Men tänk på att inte använda silverschampoo varje gång, för det kan också göra håret grått.
  • Bästa blekningarna har helen moode.
  • När du ska applicera foundation är faktiskt det bästa sättet att använda fingertopparna!
  • Kamma aldrig håret när det är blött, eftersom hårtopparna är känsligare då!
  • Börja att applicera mascara längst ut på ögonfransarna, sedan applicera som vamligt, för att göra dom fylligare.

Välkommen till min nya blogg!

blev att starta en ny blogg! tröttnade på metrobloggen, & blogg.se verkade lättare, så nu var det dags igen! :)

RSS 2.0