sovmorgon tomorrow!

Apu i tre veckor nu framöver, och jag börjar den första apu veckan med en ledig dag! Inte helt fel efter sportlovet.. Så ja, imorgon väntar en j*vligt lång sovmorgon! Om nu inte någon får för sig att väcka mig.. Skulle inte förvåna mig om mamma kommer inspringandes på rummet imorgon, och då räcker inte ett "oj, sov du fortfarande?" haha skojar.

Känner mig småhungrig så nu ska jag gå och göra en liten fruktsallad :)

goodnight


dresscode






kedjor



Frågan är om man ska beställa hem kedjor och pyssla ? Eller om man ska ta sig en till en större stad och köpa lite olika sorters kedjor. är sugen på att göra ett riktigt snyggt och långt halsband!

kommer inte på någon rubrik?

Jag har gal1 tråkigt.. Har absolut inget att göra. Kanske borde gå och fota dagens outfit och sedan lägga mig i soffan och kolla på tv ? Ja så får det bli!


mina "fina" naturliga lockar.. hehe

28 februari



Älskling och jag sitter vid varsin dator och kollar lite. Farmor och farfar gick hem för en stund sedan efter att ha varit här på kalas, brors kalas. plattat älsklings hår med så nu hittar man inte en enda lock eller våg (y) haha, hörs

Fail, ont i huvudet..

Inatt så tänkte jag sitta uppe och kolla på hela curling finalen mellan sverige och canada, men tror ni inte att jag hade så ont i huvudet så jag failade klockan halv två på 6e omgången ? Nåja, kollade reprisen vid elva nu på förmiddagen och sverige vann! Sjuk tur dom hade.. Well, efter finalen så gick jag ut och kom in för en stund sen, lagom kall och frusen.. Väntar också på att älskling ska komma så att jag kan pussa på honom! hörs

dagens



hittade ett par gamla chinos i garderoben som fick bäras idag

calling out


2 av 4 saker ur H&M paketet


En puderborste och ett puder!
Sen innehöll paketet också en tee till bubb och en tee till bror!

26 februari

Tjosan den här morgonen/förmiddagen har jag ägnat åt att ta det lugnt och att baka rulltårta, fick bara ett ryck som fick mig att ställa mig och baka. Men det är faktiskt ganska kul, om man nu är smart och kollar så att man har ingredienser så att det räcker.. Haha, well! Älskling är nu påväg till vetlanda med pappa och bror medans jag ska hjälpa mamma att städa lite här hemma. Men först blir det att fika!

godkväll

Hejsan svejsan vad händer en ganska så seg onsdagskväll ? Själv sitter jag i soffan och kollar på tv. Ganska småseg just nu så får se om det blir att lägga sig tidigt ikväll. Om nu inte bubb vill kolla på film eller något. Korta inlägg är något som ni får räkna med :) hehe


hm..



Skicka efter eller inte, det är frågan..

25 februari

Det är faktiskt sportlov, så ni får ursäkta mig för värdelös uppdatering! Anyway! Älskling är nu påväg till virserum med pappa och handlar middag tills idag. Och jag sitter och kollar på lite vårnyheter på hm :) massa snyggt! Ikväll ska jag och älsk med bror till skidbacken en stund, om det nu inte är för kallt. Hämtade också ut ett hm paket idag, bilder på det kommer senare :) eller någon annan dag, vi får se.

Mysig eftermiddag/kväll

Efter en eftermiddag ute i kylan och bus med bubb så har vi nu tagit det lugnt en stund och ätit kladdkaka och blåbärspaj :) ytterst mysigt! Nu väntar jag på att komma hem, för han är just nu iväg och köper en cocacola. Blir att ägna kvällen åt tvn, för efterlyst får man inte missa, och inte os heller. Well, ha en bra kväll, för det ska jag ha ♥

Dagens



24 februari

Hello!

Lillebror fyller 13 år idag så bubb och jag och familjen var uppe tidigt och sjöng för honom och gav han frulle på sängen :) sen gjorde vi en liten överraskning så nu ska bubb och bror ner till baren och äta (överraskningen var att bjuda honom på mat) Nåja, har precis klätt på mig nu och väntar på att plattången ska bli varm, sedan ska jag ut med bubb och bror i kylan.

Ballerina Kladdkaka

Konståkning på tv och jag sitter och äter ballerina kladdkaka och mjölk (doppar i) medans mamma lagar mat, inte så klokt, men ballerina kladdkaka är faktiskt ganska gott! Eller det är nog mer än smaksak eftersom det inte smakar kladdkaka. Men det är lätt värt att köpa dom och testa! Jag rekomenderar dom ballerina kladdkaka iaf. Sitter också och väntar ut tiden tills vi ska åka till hultsfred och hämta bubb som kommer med buss från lkpg :)


Dagens outfit



Almost done




Möblerade om rummet igår kväll (om jag nu inte skrivit det), och nu började det se klart och riktigt mysigt ut. Och nu har jag strukit klart och bäddat rent. Ska bara dammsuga igen, sen är jag helt klar!

23 februari

¨

Godmorgon!
Vaknade precis av att mamma kom in på rummet och sa att hon skulle till doktorn, så att jag visste vart hon var. Snällt, om hon nu inte hade väckt mig.. Anyway! Ska strax masa mig upp ur sängen och börja stryka lite kläder som ska in i garderoben och sedan bädda rent och lite annat! Men sängen är så lockande att ligga kvar i..

Paus från städningen

Det går sakta men säkert framåt med städningen, men jag orkade inte mer än att plocka upp och damma, haha.. Så ska dummsuga och det lite senare! Just nu sitter jag och äter middag :) och väntar på att pappa ska komma hem så att han kan montera upp en persienne till mig som han skulle gjort för hur länge sen som helst!

Time to clean this up






Tänkte städa rummet nu. Dammsuga, damma, skura osv.. Undra hur lång tid det kommer att ta ? Well, time to start! Annars kommer jag aldrig bli klar

22 februari

Godmorgon!

Första dagen på sportlovet och igårkväll när jag gick och la mig så tänkte jag ta en lååång sovmorgon, men så blev det inte! Vaknade vid halv nio och var små trött fortfarande, men kunde verkligen inte somna om.. Nåja, precis ätit frulle, varma mackor :) gott, och nu sitter jag och tittar på ett os sammandrag av gårdagen.


Seg och tråkig kväll

Jag har verkligen jätte tråkig. Finns absolut inget att göra. Glad att project runaway är ett bra program som är värt att se. Annars så vet jag inte vad jag hade gjort en seg söndagskväll.

21 februari



Usch, det känns inte som söndag redan.. Men positiva är att det närmar sig tisdag! Då älskling kommer :) anyway, just nu sitter jag och äter frulle och kollar på american idol. Ska väl gå ut en stund snart, känner att jag behöver det då jag inte varit ute på tre dagar, haha.. hörs

Lördagsmys



Min uppdatering har varit dålig idag eftersom jag inte gjort mer än att sitta inne och chillat. Well, lördag kväll, och vad ska alla göra tonight ? Själv ska jag ha familjemys och kolla på melodifestivalen. Kommer bli trevligt. Men innan dess ska bror och jag fixa fika. Blåbärspaj och vaniljsås, mums!


20 februari

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen 8, då moster väckte mig. Skulle åkt till henne, men det blev ändrade planer pga vädret. Nåja, ligger i soffan och kollar på americas got talent och halv sover, är grymt trött! Men inte lönt att gå och lägga sig igen för då kommer jag aldrig komma upp. Och inte vill man sova bort hela dagen ? :) Hela förmiddag ska jag ligga inne i soffan, för inte tänker jag gå ut när det blåser och snöar jätte mycket. Och dom har varnat för att gå ut, så jag klagar inte :)

Lets dance

Lets dance nu, och till det har lillebror gjort semlor till hela familjen. Gulligt va ? Undra vem det är som åker ut ur lets dance idag. Vem tror ni ? Jag hejar iaf på Elin och Mattias!

food

Luktar mat i hela huset och mamma håller på och dukar fram. Vi ska stänga på en film och äta tacos framför tvn. Kommer bli mys


Choklaaaaaad

Pappa kom precis hem från virserum, han har handlat, och gissa vad han hade köpt ? Jo två chokladkakor till mig! Sitter redan och äter på en, och båda lär vara slut tills kvällen.. Men har man pms och känner sug efter choklad hela tiden så får man räkna med att båda hamnar i magen! Haha.. Ska nog gå och hjälpa pappa att laga middag snart, tacos! Det är något som vi äter nästan varje fredag. But who can blame us ? Det är ju så j*vla gott rent ut sagt!

19 februari

Hejsan

Vaknade vid tjugo i åtta idag och bestämde mig för att vara hemma från skolan idag igen. Min mage är inte okej.. Inte gjort något under hela förmiddagen, men nu har jag iaf pallat mig upp ur soffan och gått och gjort en macka. Har inte så mycket att skriva eftersom jag inte gör mer än att glo på tv :p haha, so heer you later.

Btw, grattis Bälla på namnsdagen ♥


...

mensvärk, mensvärk, mensvärk..
Jag är helt förstörd för tillfället.
Tårarna slutar inte komma.
Hörs imorgon

OS

Hjälpt bror med lite saker och nu har jag satt mig framför tvn :) os är det som gäller. Får hoppas att det går bra för anja efter krashen igår. Sitter också och funderar på allt och inget, grubblar nog för mycket..

Bättre humör

Efter allt så är jag på bättre humör nu :) alla har väl sånna dagar då inget känns att gå rätt. Anyway, nu står pappa och lagar middag och jag sitter vid den stationära och längtar tills den är klar, haha, är jätte hungrig :) Nåja, ska stressa pappa nu så att det blir klart någon gång


Hjärta


Mitt allt



Jag vet att jag inte är bra på kontrollera mig när jag blir arg, men ljuga ? Det är det sista jag skulle göra för dig! Klart jag blir arg när du tror att jag ljuger för dig! Skulle aldrig få för mig att göra det, aldrig! Och det trodde jag du visste om mig när du själv sagt att jag är den ärligaste du vet. Jag försöker vara den bästa flickvännen som finns, den bästa flickvännen som du aldrig vill lämna. Så snälla älskling, lova att aldrig lämna mig! Du är allt jag vill ha, och ingen annan kan få det att ändras. När jag tittar in i dina ögon ser jag hur lycklig du är, och jag hoppas inte det är något som jag bara får för mig utan att du verkligen är lycklig med mig. Jag kan iaf stolt säga att jag har den underbaraste och finaste pojkvännen som finns. Ingenting på denna jord kan få mig att sluta älska dig, du är allt jag har och allt jag ber om. Du och jag, det är en självklarhet. Du och jag föralltid, until death do us apart. Jag älskar dig mest av allt

18 februari

Hemma från skolan idag, benen gör för ont.. Jag vet inte vad det är med mig just nu, är så deppig så vet inte vart jag ska ta vägen.. Om jag skulle stänga på en ledsen sång nu skulle jag aldrig kunna sluta gråta. Well, ska lägga mig och lipa ett tag sen hörs vi. Får se om det här inlägget kommer vara kvar länge


Saying goodnight

Höfterna verker, benen verker och huvudet verker, så nu ska jag ta en tablett och dricka ett stort glas vatten. Efter det ska jag fixa mig inför sängen och sedan prata med älskling. Har så ont så jag skulle kunna lägga mig i fosterställning och lipa. Men nu ska jag sluta klaga och sätta fart.. Godnatt



dig vill jag ha jämte mig inatt, jag saknar dig ♥

Amir försvarar sig..

.. Och även om det är omoget att bråka över bloggen så verkar allt han skriver så j*vla klokt. Någon som håller med mig ?



Läs hela inlägget på gaybloggen.com

Te och VR



Nu är jag hemma och klar med allt som skulle göras! :) Men nu har jag så ont i mina höfter så jag vet inte vart jag ska ta vägen...  Ska göra en kopp te nu och läsa VR som kom inramlades i min brevlåda idag.


jag idag



Framtidsdagen is over

"Framtidsdagen" på valhall var jätte roligt! Faktiskt. Vi var i grupper och gick och pratade med folk som jobbade inom vissa yrken. Jag fick också testa på att ta ett venprov! Och jag skojar inte hur nervös jag var.. Haha! Men det gick bra iaf. Nu har jag ätit middag och ska nog hjälpa pappa med lite saker. Sedan ska jag dammsuga lite på rummet oså, well, heer you later

Btw, jag köpte med mig fika hem till familjen idag! Snällt va ? Hehe


Valhall

Svenska lektionen är nu slut, och det var visst den ända lektionen vi hade idag. Vid tolv ska vi vara på valhall och kolla på någon "framtidens dag" gå i grupper och prata om framtiden, tror jag. Ska gå och äta snart sen dra mig neråt valhall. Det håller på i tre timmar, så hinner inte skriva mer innan dess och efter då jag måste gå till bussen. Så hörs när jag kommer hem vid 10 över fyra

cya


17 februari

Förlåt för att jag inte skrev mer igår! Men Elin kom till mig igår eftermiddag :) jätte kul, sen kom jag hem vid kvart i tio och då var det bara att gå rätt in i duschen. Orkade inte sätta mig vid datorn igår kväll helt enkelt, det blev så sent och jag hade massa att göra innan skolan idag. Well, nu har jag svenska lektion, vi går igenom hur man skriver ett bra referat. Men mina tankar är inte i klassrummet känns det som, för jag sitter bara och tänker på hur mycket jag saknar mig plutt och hur jag ska överleva tills tisdag.. Har jätte ont i magen med, helt sjukt. Ska försöka bita ihop nu och hänga med på lektionen.


I'm going out!



Nu drar jag ut! Ska ner till farmor och lämna en bok och hämta halstabletter.
Undra om det är kallt ute ? Ser iaf riktigt kallt ut! Snöar gör det iaf.. Pfft. Well, hörs senare

Hungrig



Färdig fixad och nu ska jag fixa något att äta! Nudlar! Snabbt och gott.

Make up; inramade ögon

Steg för steg!


Börja med att lägga en mörkbrun ögonskugga ytterst av ögonlocket.


Sudda sedan den bruna ögonskuggan.
Sen tar du en vit ögonskugga. Applicera från innervrån av ögat och ut till den bruna skuggan så att det inte blir en "kant" mellan dom olika skuggorna.


Applicera sedan en eyeliner och en mörk ögonskugga på under ögonfransraden.



Sedan massa mascara!

Klart!

me today


Ledig idag!

Blogg.se funkade inte igår kväll, störigt! Men nu funkar det iaf. Anyway, idag är jag ledig! Så vaknade för en stund sedan och sitter fortfarande i myskläder, men ska gå och fixa iordningen mig snart. Men först ska jag fortsätta skriva ett engelska arbete om wales som jag inte riktigt vet när det ska vara klart och inlämnat.. Så lika bra att att försöka få ihop ett någorlunda bra arbete medans jag bara sitter här i soffan och glor.


Morgonruffs haha

Familjen annorlunda

Käkar cheezringz coh kollar på familjen annorlunda. Haha, jag beundrar dom som har 10 barn och bor i en fyra! För hur fan orkar dom ? Jag hade fått panik av att leva så tätt inpå varandra.. Sitter också och kollar på olika cheesecake recept, och det lockar mig verkligen till att göra en cheesecake imorgon!


Randigt



Randigt brukar alltid funka, men passar randigt till våren ?
Vad säger ni ?


Kusinvitamin

Hoppas det inte är något allvarligt och att du snart är hemma ♥

Kan inte sluta vänta på att moster ska ringa och säga hur det är..


dark outside

Helt svart ute, och inne har mamma tänt en massa ljus. Jätte mysigt faktiskt. Just nu sitter jag och kollar på os med mamma, och bara tar det lugnt. Det behövs verkligen, känner mig krasslig, igen..


Dagen än så länge

Fikade med Elin direkt när vi kom till hultsfred. Köpte en jätte god fralla som jag garanterat kommer köpa flera gånger! mums! Vid halv ett när jag började hade jag redovisning, gick bra trotts att jag inte läst igenom det redovisningen handlade om. Men läraren bedömmer också helt lustigt.. Well, har formgivning nu och har precis gjort klart mitt projekt om min egendesignade stol. Skönt att ha det klart innan apu veckorna. Sofia var snäll och lånade mig sin dator så att jag kunde uppdatera. Men nu ska jag fortsätta jobba vidare på nästa uppgift.
Hemma vid halv sex som sagt.
 
Btw, lycka till med att sälja moppen älskling! ♥


jag idag




Sen en svart hood till

15 februari

Godmorgon!

Väckar klockan ringde vid 10 i 9, men idag var det en såndär dag då jag snoozade hela tiden tills klockan blev halv 10. När jag klev upp ur sängen började jag direkt fundera ut vad jag skulle ha på mig idag, och det i säg tog 20 minuter, haha.. Men nu är jag färdig fixad iaf och precis ätit frulle. Nu ska jag bara chilla tills bussen går om 35 minuter. Börjar vid halv ett idag så känns helt fel att ens ha skola idag. Måste iaf springa och ladda på pengar på min mobil, puh, så träligt. Well, har inte med mig datorn idag till skolan så hörs när jag kommer hem vid halv sex!


fräääääsch

Nu ska jag in i duschen och bli en ny människa!
Hejdå skitigt hår, torr hud, håriga ben, stubbiga armhålor och buskiga ögonbryn!

alla <3 dag bakelsen



Smörgåstårta som var format som ett hjärta
Grädde
Hjärtanströssel
och vindruvor

Kanske inte ser så god ut, men den var himelsk

New in



129 kr


98 kr


59 kr

Allt från ur o penn

Bildbomb


min fina ros jag fick av älskling ♥


allahjärtansdagpresenten :*




älskling ♥





bubbs alla <3 dag present än så länge, han fick den för att det inte skulle kännas tomt eftersom hans inte kommer förens v.9 :) haha

Alla <3 dag

Dagen började med att jag gick upp och gjorde frukost på sängen till älskling :) när han ätit upp gick jag ut till mamma och hjälpte henne med rulltårtorna som blev jätte söta bakelser som vi åt upp förut, mums! Resten av den här dagen har vi bara tagit det lugnt och myst. Nu sitter tyvärr plutten på bussen hem och nu måste jag vänta tills nästa tisdag för att få träffa honom igen.. Hur fan ska jag klara mig ? Ska tröst äta chips nu och kolla tv, cya

Melodifestivalen

Kom precis hem nu. Älskling var och lanade med bror och två till så hängde med, men nu är vi tillbaka. Eller jag iaf, han är ute med bror nu och kör bil, haha.. Snart kommer mamma och pappa hem med lite gott tills kvällen. Det är ju melodifestivalen, och då måste man ha lite gott till. Älskling lovade att vi skulle mysa upp i soffan, så hoppas han kommer in inom 10 minuter.. Annars! Haha, skojar.

Btw, hur många är det som ser melodifestivalen ? Eller tycker ni det är tråkigt ?

Shut it down


Godmorgon..

Här hemma sover alla, förutom jag då, för jag kunde verkligen inte sova idag på morgonen. Låg bara och vred mig så gick upp ist och lät babu sova ifred. Well, sitter och kollar på americas got talent nu på tv400 och funderar på vad man ska hitta på idag.. Finns inte så mycket att göra här i den här lilla orten och vet inte om jag ska gå ut när jag precis haft feber. Får se, kanske bara blir en chill dag. Nej nu ska jag försöka få babu att gå upp så att jag slipper sitta här själv!


Godkväll!

Vad gör alla ? Själv kollade jag precis klart lets dance och nu ska nog pappa starta en film som vi ska se! Får se vad det blir för någon. Måste bara få babu att se den, för just nu sitter han i mitt rum och kollar på film själv, för han rent ut sagt hatar lets dance, haha..
Btw, fick min alla hjärtans dag present av babu idag, slänger upp en bild imorgon! Men kan tillägga att min pojkvän är så otroligt gullig ♥

20 minuter kvar..

jag är som ett barn på julafton! Haha

Kissie...

som brunett ?


Bild från Bobby


Passar det henne ?

Kom nu bubb

1 timme och 30 minuter kvar, tills du kommer älskling.
Jag längtar galet mycket.
Men innan dess ska jag fixa en liten inköpslista till mamma som hon ska ha med sig till linköping imorgon! Mamma, min moster och kusin ska på disney on ice sen efter det ska dom på stan så lika bra att passa på o be henne köpa saker jag behöver! Hon åker redan ikväll och sover över hos moster. Så ikväll har jag ingen att kolla på lets dance med.. Haha, så får väl ge med mig och kolla på film då ist med dom andra. Blir nog inte mer uppdaterande idag, så önskar alla en bra fortsättning på denna fredagen! ♥


clean

Maten klar och nu har jag ätit färdigt :) ska nu bädda sängen och dammsuga lite på golvet tills bubb kommer!


where are you now


helping mami

Har suttit i en stor tröja i två dagar nu, känner mig äcklig.. Så nu ska jag ta tummen ur röven och gå och klä på mig lite! Mjukisbyxor, linne och en hood, kanske inte så mycket bättre, men så jäkla skönt! Sedan ska jag ut i köket och hjälpa mamma med maten, tacos! Gott!

12 februari

Godmorgon!

Vaknade vid sju, somnade om och vaknade nyss igen. Skönt, så nu är jag jätte pigg trotts att jag är fortfarande är sjuk. Jag ska ta ork till att gå och göra mig en macka, känner att jag måste äta. Nåja, onödigt inlägg det här känns det som. Hörs senare under dagen

Godnatt

Klockan är snart 20 över 10 och nu ska jag sova. Är verkligen helt slut. Ska vara hemma imorgon med eftersom febern jävlas med mig och inte vill försvinna. Så godnatt everyone


Tv för hela slanten!

Kvällen kommer spänderas framför tvn!
Nu - Två och en halv män
19,30 - Två och en halv män
20,00 - Vinterspelen
21,00 - CSI New york

Jag tror jag kollar alldeles för mycket på tv.. Men nu har jag ju trotts allt anledning, för inte orkar/tänker jag gå ut och gå och bli sjukare, no way!

Mat lockar mig, inte ?

Hungrig, inte hungrig, hungrig, inte hungrig ?
I ena stunden är jag hungrig och i den andra mår jag bara illa.
Men jag måste ju äta, så får väl försöka äta ett äpple eller något snart.
Men först ska jag trycka i mig två panodiler då mitt huvud gör mig galen.


Hemma från skolan

Ligger i soffan som jag gjort sen jag vaknade. Orkar inte göra något. Hoppas febern försvinner och att min hals blir bättre under dagen. Kommer nog inte bli så många inlägg under dagen, har inte så mycket roligt att skriva om iaf, men vi får se.

Nu ska jag fortsätta att kolla på olika repriser på tvn.


Typiskt

Jag fryser.
Lyckats få feber.
Helt slut.
Snart somnar jag i soffan.

Säger godnatt nu för kommer inte orka uppdatera mer ikväll, eller.. vi får se!


Soffpotatis

 Myskläder på
 Täcket hämtat
 Sminket borttaget
 Tvn påslagen
 En påse cashewnötter

Nu har jag laddat upp för en riktig slapp kväll i soffan framför tvn!
Jag kan inte sluta frysa, så jag tror att jag börjar få feber, så orkar inte göra så mycket annat än att göra inget.


myskläderna is on




Söta strumpor va ? Haha

Dagens frisyr



Eftersom jag har lockigt hår så körde jag på lockar idag för ovanlighetensskull! Lockade bara till överhåret lite med en plattång, sen var jag ready for school!

New in!



Gråa mjukisbyxor, välkomna in i min garderob!

Jag idag



Irriterad

Jag är så grymt irriterad på mig själv! Fick bara 48 poäng på engelska provet vi hade förra veckan, och VG var 55. Jag missuppfattade en sak, och om jag inte hade gjort det hade jag fått VG. Jätte störigt. Det är något som jag kommer vara arg på mig själv över länge. Jag tror jag är för negativ mot mig själv. Det är ju trotts allt ett G, och det är ju absolut bättre än ett IG. Är ni också sånna som vill prestera bättre och blir missnöjda när ni inte får det betyget ni hoppats på ?

Jag ska fortsätta skriva om Wales nu som jag har ett arbete om på engelskan. Hörs senare


Halsen dödar mig

Jag har nog aldrig varit så slut för inget som jag var efter crosstrainern idag på gymmet. Klarade bara fyra minuter sen kunde jag inte andas pga min hals. Skulle nog inte tränat alls.. Menmen, nu har jag datalektion, och vi ska göra en presentation i powerpoint, vi får se hur det går! Engelska efter det, kuljul.

10 februari



Godmorgon världen! Haha..

Den här dagen vaknade jag med jätte ont i halsen och huvudet, och det kändes som att jag inte sovit något, för jag var lika trött när jag vaknade som när jag la mig. Well, sitter på min svenska lektion nu och går igenom myter. Snart kommer jag somna på mina svenska böcker. Undra hur det skulle se ut ? Efter svenskan har jag idrott, hur ska jag orka ? Tror jag är väldigt lat och gnällig idag.

in i duschen

Min lillebror ligger här brevid mig i soffan och har 39 gradersfeber, stackaren.
Själv har jag ont i halsen och huvudet, så nu ska jag ta mig en kopp te och sedan gå in i duschen för att piggna till lite.

Pyssel med nitar

Hittade en gammal skjorta som jag fått av min bror som bara luggigt i garderoben och ett lite coolare linne från vero moda som också bara luggigt i garderoben, så dom fick bli uppiffade med nitar!

Linnet.
Före:


Efter:



Skjortan.
Före:


Efter:



Nitar!

Kom precis på att jag har ett gäng med nitar som jag en gång tagit bort från ett söndrigt nitbälte.
Så nu ska jag pyssla!
Men frågan är vilket plagg som man ska piffa till ? En kofta kanske ? Får se vad jag hittar i garderoben!




Edit: Min kamera suger att ta bilder med, speciellt närbilder

Dresscode



Dom nya leggingsen!

Onödigt..

En helt onödig dag. Ingen riktig lektion på hela dagen. Rektorn kom och hade ett möte med klassen. Så nu hoppas vi på en ändring med våra mentorer.. Nu sitter jag och väntar på bussen som kommer om en halv timma och medans jag väntar så snackar jag med Sadiya. Vi hörs när jag kommer hem med dagens outfit m.m.!


9 februari

Godmorgon!

Nu är jag med färdig med uppsatsskrivningen! Man hade tre timmar på sig att skriva och jag var klar på 1 & en halv timma. Hoppas bara att jag fick med mig allt som skulle vara med.. Men det tror jag nog! Sitter nu och pratar lite med Jennelie och väntar på att lektionen ska börja, om två timmar! Finns absolut inget att göra i skolan mer än att sitta och titta in i data skärmen.. Just det! Var nyss hos skolsköterskan, och jag ska få en ny tid och åka in till läkaren för att ta blodprover för att se om mitt B12 har blivit värre. Anyway, nu ska jag fortsätta att prata med Jennelie.

Over and out

Sängen väntar, redan...

Blogg.se är helt skumt, igen, känns som att det bara är massa krångel sedan dom gjorde om. Menmen, ska nog börja fixa mig inför sängen. Har så ont i höfterna så jag vet inte vart jag ska ta vägen... Imorgon på morgonen har jag en skrivning i svenskan i tre timmar, så ni vet varför min update gonna suck tomorrow morning. Kanske borde ladda upp hjärncellerna, dom är inte igång för stunden. Godnatt


Dagens inköp




För 99 kr blev dom här läckra, mönstrade leggingsen mina!
Dock är dom inte lika glansiga som på bilden.

Bilder från dagens fika


Min fralla, mycket god!


söt jennelie :)


Dagens inköp

hemma..

Kom hem nyss, och jag är jätte nöjd med mitt schema! Ganska tufft att jobba sex dagar v.10, men iaf, tror det blir bra. Ska gå och göra en fruktsallad nu, känner att jag behöver vitaminerna. Till det ska jag göra mig en kopp jordgubbste och underhållningen blir två och en halv män.


Brottom!

Har jätte brottom, ska träffa min handledare om 20 minuter och jag måste gå eftersom pappa inte är hemma och kan köra ner mig. Sen efter det hade jag tänkt att stanna och hälsa på min farmor och farfar, var evigheter sen jag var där känns det som. Så vi hörs sen när jag kommer hem! Btw, håll tummarna på att jag får ett bra apu schema!

dagens dresscode



 tänk lila

Inte pigg

Jag ska vara nyttig och äta ett äpple nu.
Känner mig inte så pigg så kommer bli skönt att komma hem.
Litet onödigt inlägg, men kände att jag behövde skriva.



Det blev en fika

Som rubriken lyder så blev det fiket med Elin och Jennelie, och jag köpte även leggingsen som jag funderat på att köpa i snart tre månader, men aldrig orkat köpa för visste inte vad som skulle passa till dom. Men nu är dom iaf mina! Sitter på formgivningen nu och pratar med madde, sofia och elin och gör absolut ingenting. Ganska skönt att bara sitta och prata. Bilder från fikan kommer senare

Karr

Lunch nu, skönt! Men frågan är om man hinner springa ner till centrum innan formgivningen ? Vill så gärna köpa ett par jätte coola leggings som finns i family house (stavning?) så hoppas jag hinner.. Får se om jag får med mig någon ner till centrum, kanske ta en fika ?


Cardigan




Fin randig cardigan.
Jag gillar att den är v-ringad och har korta armar.
Får mig att längta efter våren.
199 kr från Nelly.com

Ingen vanlig dag idag..

För idag är det oskars och min 9 månadersdag! :) Underbara och perfekta månader! Och jag är den lyckligaste flickan i världen ♥





8 februari

Hejsan!

Måndag, och det innebär en ny vecka! Och än så länge har den nya veckan inte börjat så bra.. Våran lärare är störig och en i klassen lika så. Inga namn nämnda. Sitter iaf nu och kollar lite olika bloggar och längtar tills att skoldagen är över. Puh är trött på Karr, en hel förmiddag med karraktär ? Det är orättvist..

Dusch

Klar med bäddningen.
Nu känner jag att jag måste in i duschen..
Sen ska jag sova, jag är helt slut, även fast jag inte gjort något idag, typ..

me today



Hittade min gamla Hello Kitty tröja som jag köpt för tre år sen ?
Så den fick det bli idag när jag inte hade någon ork till att ta på mig något finare.
Men det är söndag, who can blame me ?

Bädda..

Eftersom plutten har sovit i min säng i natt så är madrassen halft nere på golvet och allt ligger överallt, så nu ska jag ställa mig och bädda sängen, som inte är bra för mitt humör på kvällarna när jag är trött.. Haha.


Grammy awards



Någon som såg Grammy awards ? Jag såg iaf reprisen på 9an igår, och den här versionen tyckte jag var riktigt fin! Och hon tjejen som sjunger först, hennes röst skulle jag vilja ha..

Söndag, igen.

Och som sagt, helgerna går alldeles för fort.. I fredags mötte jag upp älskling och vi drog till hagadal och badade. Det var ytterst mysigt och vi hade jätte kul. Igår tog jag och plutten det lugnt och kollade på melodifestivalen på kvällen och åt lite gott. Nu sitter tyvärr plutten på bussen hem och det känns så jäkla tråkigt att sitta här själv och veta att man måste vänta i fem dagar innan man får träffa honom igen. Anyway, nu ska jag gå och äta chokladmuffins som jag och oskar bakade innan han åkte hem.





5 februari

Hej!

Sitter i skolan på formgivningslektionen. Men känns som att jag bara sitter och pratar utan att göra något.
Har ingen data med mig idag till skolan eftersom jag hade badkläder med mig och det blir så jäkla tungt med datan, trotts att den är så liten, så meddi var så snäll och lånade ut sin dator till mig så att jag skulle få uppdatera :) jaja, ingen speciellt händer i skolan idag, vad jag vet, så vi hörs när jag kommer hem eller om jag får låna en annans dator senare under dagen!


Innan halv elva



Onödigt inlägg, men ville bara skriva ett inlägg nu eftersom jag vet att jag inte kommer orka uppdatera mer innan jag ska sova. Hade tänkt att lägga mig innan halv elva, för jag har så j*vla ont i huvudet nu! Och helt slut efter den här stressiga dagen.. Så ja, godnatt alla! :)

Packa..

Blogg.se har inte funkat, suck.. Well, bakade chokladbollar för en stund sen, gott! Ska packa badkläder nu, för imorgon ska jag och älskling bada i hagadal efter skolan! SKojaru hur kul det kommer bli! Men jag är blekare än snön, ungefär..  Ska gå nu så att jag inte glömmer allt jag ska få med mig!


farligt gott

do it

Följ min blogg med bloglovin

hair look



Jag har tröttnat på mitt hår.
Ingen fantasi längre.
Vanlig toffs och en liten fläta i luggen som jag fäst med hårnål under överhåret.
Snabbt och enkelt när man inte orkar

dagens outfit



Ont i huvudet, yes!

Äntligen hemma efter en tuff dag! Åt middag nyss och tagit på mig myskläder, för idag är mina planer att kolla på tv. Orkar verkligen inget annat när jag har ont i huvudet. Eller kanske jag skulle ta och göra chokladbollar ?


Tar det aldrig slut..?



Natta gick precis, så nu har jag absolut inget att göra i tjugo minuter tills provet i data börjat. Sen efter det är det matte prov. Tre prov på en dag, och det är inget att hurra över. Min hjärna orkar inte tänka alls längre känns det som. Jag ska vara social med dom andra i klassrummet som verkar ha lika tråkigt som jag


Körde på kavaj idag med upprullade ärmar!

4 februari

Hello!

Vad gör alla ? Sitter ni i skolan ? Det gör jag iaf! Ska strax ha mitt engelska prov. Ser fram emot att få det överstökat och hoppas att det går jätte bra! Minst ett VG hade jag hoppats på.. Har inte så mycket att skriva förtillfället, men jag önskar alla en trevlig förmiddag! And wish me good luck!

Godnatt

Ska kolla på efterlyst nu och äta kvällsfika :) mums och mys! Sen efter det ska jag ta en varm dusch, skönt! Sen en avslappnande ansiktsmask på det med :) säger godnatt nu!

Me today



Plugg...



Känns som att det aldrig fastnar..
Men nu får det bli en paus i pluggandet för att städa!
Ska plocka iordning lite till fredag tills älskling kommer.

Home..

Hemma nu! Hade jätte trevligt och kul på fikan med Elin och Natta! Just nu sitter jag och kollar på tv4 fakta, ett program om plastikoperationer. Ganska spännande faktiskt, men tänk va dyrt det är med plastikoperationer ? Jaja, ska kolla på tv en stund till, sen äta något och sedan ska jag återigen sätta mig och plugga..




Belöning efter ett lyckat prov

Precis haft dataprovet, och det gick faktiskt jätte bra! Som belöning skickade jag precis efter ett nytt puder och en ny puder borste från H&M. Skickade också efter en allahjärtansdag present till älskling och en födelsedagspresent till min lillebror. Tror dom kommer bli riktigt nöjda och glada! Ska vänta i tio minuter nu tills natta slutar då ska vi dra ner till fiket. Kommer bli ytterst trevligt :) skönt att få tid att sitta och prata med henne med om allt och inget.

Hörs when i'm home (svengelska, haha!)

3 februari



Bussen var försenad i morse, men det gjorde inte så mycket (förutom att jag knappt hade någon känsel i mina fingrar när jag hoppade på bussen) men hade ingen lektion på morgonen iaf. Sitter nu och väntar på att idrottslektionen ska börja vi elva, då vi har prov i ergonomi, får se hur det kommer gå. Efter det har vi lunch och sedan prov i data, excel. Två lektioner på hela dagen, lyxigt eller onödigt ?

Lite pics! ♥





två timmars pluggande

Suttit i nästan två timmar nu och pluggat, utan resultat. Jag kom knappt ihåg vad jag läste meningen innan. Men så är det när mina tankar är någon helt annanstans. Jag kan helt enkelt inte sluta tänka på min kära pojkvän. Saknar honom så det gör ont. Så oskar om du läser det här så vill jag att du ska veta att det ända jag vill är att ha dig här! Nu ska jag iaf ta mig ett glas juice och en apelsin och kolla på tv en stund. Sedan ska jag inta sängen och sakna min kära ännu mer.


Why ?!



Plugg, plugg och ännu mera plugg.
Ska sätta mig nu och plugga inför fyra (?!) prov.
Imorgon är det ergonomi prov och data prov, på torsdag är det engelska prov och på fredag är det matte prov. Att få ha fyra prov på en vecka borde vara förbjudet...
Det är bara och bita ihop och sätta sig med allt som ska läsas in och fastna i min hjärna..

lookie lookie



Hade inte tid i morse att stå en kvart framför spegeln för att fixa håret. Så körde på en vanlig toffs och en inbakad fläta i luggen, snabbt och fint!

dresscode



Bekvämt och enkelt

En timma räddad

Två bilder från fikan med Elin och Jennelie!



Gick en promenad efter jag hoppat av bussen, det var riktigt skönt faktiskt. Åt för en stund sedan och nu ska jag läsa VR och kolla i H&M som hade kommit idag, så nu är en timma framåt räddad!

35 minuter kvar

35 minuter kvar på lektionen nu, skönt som fan helt klart! Efter skolan blir det att ta en tisdagsfika som har blivit som en tradition :) ska läsa igenom ett häfte nu sen dra , så hörs när jag kommer hem, med bilder förhoppningsvis, om jag inte glömmer bort att jag har kameran med mig! Haha


♥ i miss you


Vill ha



Grått är en ganska tråkig färg ibland, men den här tröjan faller mig i smaken perfekt!
Axeldekorationerna gör allt.
Den här tröjan får gärna hamna i min garderob inom en snar framtid!

Tröjan finns på Gina tricot och blir din för endast 249 kr


Hot or not



Bikini med annorlunda bikiniöverdel från Nelly.com.

Så vad tycker ni ?

Måndagens outfit!



Strumporna med grisar på är pricken över i:et!

2 februari

Godmorgon!

Sovit gott ? Det har jag! Somnade redan vid tjugo i elva igår kväll och sov som en stock! Skönt. Kass update igår pga att vi inte hade någon ström hemma !? Så fick leva som en grottmänniska i en istid ungefär.. Eller vi hade ström i ett eluttag, men hur mycket hjälper det ? Men som tur är kom det en elektriker när jag gick till bussen, så hoppas att allt är okej tills jag kommer hem. Nåja, ska fortsätta skriva anteckningar om våran genomgång om temperaturer! hörs


körde på mina nya mysiga hoodkofta idag!

Slutat för dagen!

Slutade precis formgivningen men ska sitta i klassrummet tills fem i halv fyra då bussen går. Sitter för tillfället och pratar lite med madde, meddi och sofia, men elins dåliga humor fattas, haha, elin du måste komma imorgon!
Nej nu ska jag fortsätta att vara social.

Just det, var hos rektorn förut och fixade, så nu kanske G får lite konsekvenser, skriver mer om det nästa vecka när mötet har varit ;) haha.

1 februari

Ny månad! Och den här månaden händer det mycket! Fast den började inte så bra idag, så sur jag blir på min lärare. Inga namn nämnda.. Jennelie följde med mig till cafeterian så att jag fick köpa en frukostpåse, så nu mumsar jag på en god fralla som fick upp mitt humör. Jag tröstäter när jag är sur.. Jaja, har karaktär nu fram till lunch vid 20 i ett. Hur ska man orka ?


Gårdagens outfit!


RSS 2.0